4x het gebruik van ‘planten’ in je woning

Planten zijn vandaag de dag niet meer uit het interieur weg te denken. Niet alleen brengen planten enorm veel sfeer in huis. Planten zijn ook goed voor het klimaat in huis, geven je rust en werken stress verlagend. Maar er is zoveel keuze?! Als Makelaar in de regio Nijmegen hebben wij al heel wat huizen en verschillende planten voorbij zien komen. Wij helpen je graag op weg met wat trends van 2020.

De vijgenboom

Vijgenboom in interieur

Bron

De vijgenboom is al jaren een hoogtepuntje in interieurbladen. Deze mooie sterke boom geeft een rustig, maar toch levendig sfeertje in huis. Daarnaast is de vijgenboom geschikt voor strakke moderne interieurs, maar ook in een landelijke inrichting komt deze boom goed tot zijn recht. Dat maakt de vijg geschikt voor vrijwel elk huis. De verzorging is eenvoudig en na een paar jaar kun je zelfs de eerste vijgen verwachten!

Pot op een zuil

Plantenzuil interieur

Heb jij een paar mooie planten die een speciale plek verdienen? Plaats deze dan met een pot op een zuil. Als je voor een strakke zuil gaat, zal je zien dat de planten een luxe uitstraling geven. Bovendien creëer je met zuilen een extra plaats voor groen in de woonkamer, zonder de vensterbank vol te proppen met kleine planten en potjes.

Bloesembomen

Soms zie je van die prachtige bloesembomen buiten staan, maar deze kunnen ook perfect binnen staan. Bloesem blijft een trend van nu en is een echte eyecatcher in elk interieur. Combineer dit met een grote hoogglans pot voor een strak effect. Een echte aanrader is de lichtrozebloesemboom. Als je wat geld over hebt, dan is dit een hele goede investering. Deze mooie boompjes zijn namelijk wel wat prijzig.

Ghostwood takken

Bron

Ghostwood takken hebben een stoere en natuurlijke uitstraling. Deze natuurlijke decoratie takken zijn perfect om een vaas of pot mee te vullen. Ghostwood is een natuur product, iedere tak is uniek.

Huis bezichtigen?

Ga je binnenkort een huis bezichtigen? De verkoopmakelaar van het huis doet natuurlijk zijn of haar best om het huis zo mooi mogelijk te presenteren. Toch geven wij als aankoopmakelaar vaak de tip om daar doorheen te kijken. Misschien staan er planten, meubels of accessoires die jij niet mooi vindt. Dat hoeft het huis echter niet minder mooi te maken! Stel je het huis eens voor met inrichting die jou wel bevalt! Zie jij de vijgenboom al staan?

Succes met de inrichting!

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Ontdek de Sprekende Cijfers Woningmarkten van Q1 2024

Ontdek de Sprekende Cijfers Woningmarkten van Q1 2024

Als een toegewijde partner van Dynamis, staat Strijbosch Thunnissen Makelaars aan de frontlinie van vastgoedontwikkelingen. Het onderzoeksteam van Dynamis heeft ook dit jaar nauwgezet de...
Krijg een kerstboom cadeau! (actie)

Krijg een kerstboom cadeau! (actie)

De feestdagen komen er weer aan en dat moet gevierd worden! Daarom heeft Strijbosch Thunnissen Makelaars een leuke actie bedacht om deze dagen nog feestelijker te...
Bekijk overzicht