4x het gebruik van ‘planten’ in je woning

4x het gebruik van ‘planten’ in je woning

Geschreven door Ruben Hoogakker

Planten zijn vandaag de dag niet meer uit het interieur weg te denken. Niet brengen planten alleen enorm veel sfeer in huis. Planten zijn ook goed voor het klimaat in huis, geven je rust en werken stress verlagend. Maar er is zoveel keuze?! Dat weten wij en daarom helpen we je graag op weg met wat trends van 2020.

De vijgenboom

De vijgenboom is al jaren een hoogtepuntje in interieurbladen. Deze mooie sterke boom geeft een rustig, maar toch levendig sfeertje in huis. Daarnaast is de vijgenboom geschikt voor strakke moderne interieurs, maar ook in een landelijke inrichting komt deze boom goed tot zijn recht. Dat maakt de vijg geschikt voor vrijwel elk huis. De verzorging is eenvoudig en na een paar jaar kun je zelfs de eerste vijgen verwachten!

Pot op een zuil

Heb jij een paar mooie planten die een speciale plek verdienen? Plaats deze dan met een pot op een zuil. Als je voor een strakke zuil gaat, zal je zien dat de planten een luxe uitstraling geven. Bovendien creëer je met zuilen een extra plaats voor groen in de woonkamer, zonder de vensterbank vol te proppen met kleine planten en potjes.

Bloesembomen

Soms zie je van die prachtige bloesembomen buiten staan, maar deze kunnen ook perfect binnen staan. Bloesem blijft een trend van nu en is een echte eyecatcher in elk interieur. Combineer dit met een grote hoogglans pot voor een strak effect. Een echte aanrader is de lichtroze bloesemboom. Als je wat geld over hebt, dan is dit een hele goede investering. Deze mooie boompjes zijn namelijk wel wat prijzig.

Ghostwood takken

Ghostwood takken hebben een stoere en natuurlijke uitstraling. Deze natuurlijke decoratie takken zijn perfect om een vaas of pot mee te vullen. Ghostwood is een natuur product, iedere tak is uniek.

Succes met de inrichting!

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie