4x de nieuwste badkamertrends van 2021

Geschreven door Ruben Hoogakker op 13 januari 2021

Sta jij op het punt om jouw badkamer dit jaar te gaan renoveren? Lees dan vooral verder. Strijbosch Thunnissen Makelaars heeft de nieuwste badkamertrends van 2021 voor je uitgezocht!

Vrijstaande baden

Voor een vrijstaand bad heb je natuurlijk wel wat extra ruimte nodig. Maar als je deze hebt dan is dit een prachtige eyecatcher in je badkamer. Het fijne is dat een vrijstaand bad goed past in verschillende stijlen. Combineer dit met een vrijstaande kraan voor een echt unieke en luxe uitstraling. Zie jij jezelf al liggen?

Vrijstaand bad

Spiegels in bijzondere vormen

Een spiegel mag uiteraard niet ontbreken in een badkamer. Een opkomende trend, die we dit jaar nog veel meer gaan zien, zijn de spiegels in bijzondere vormen. Neem als voorbeeld deze aparte ovaal gevormde spiegel. Zo breng je jouw badkamer net even wat meer tot leven.

Marmeren look

Marmer straalt luxe en klasse uit. In 2021 is marmer eigenlijk terug van nooit weggeweest. Er zijn zo veel verschillende marmeren stijlen, dat deze trend zich nog wel door blijft zetten aankomende tijd. Je kunt ervoor kiezen om echt marmer of een marmeren look toe te passen in jouw badkamer. Marmer is een stuk prijziger, dus een marmeren look is een mooi alternatief. Pas dit stijlvol toe op een waskom, badkamermeubel of een wand.

Marmeren badkamer

De slimme badkamer

We zien de laatste jaren veel ontwikkelingen in de zogenaamde ‘smart homes’. Zo worden in veel woningen de lampen, verwarming en tegenwoordig zelfs de deurbel via een app bediend. Dit wordt dit jaar ook meer toegepast in de badkamer. Neem als voorbeeld een lamp met sensor, die je zo kunt instellen dat deze ’s nachts op 20% sterkte aangaat en overdag op 100%. Maar ook een smart douche of spiegel welke via touchscreen te bedienen zijn gaan we terugzien.

Huis bezichtigen?

Ga je binnenkort een huis bezichtigen? De verkoopmakelaar van het huis doet natuurlijk zijn of haar best om het huis zo mooi mogelijk te presenteren. Toch geven wij als aankoopmakelaar de tip om zo veel mogelijk naar het huis zelf te kijken. Een badkamer of dergelijke zijn altijd te renoveren of geheel te vervangen. Het is natuurlijk wel mooi als deze al in jouw smaak gebouwd is. Mochten wij je kunnen helpen met de aankoop van een toekomstige woning, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

4x de nieuwste badkamertrends van 2021
Ruben Hoogakker
Neem contact op met Ruben

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Krijg een kerstboom cadeau! (actie)

Krijg een kerstboom cadeau! (actie)

De feestdagen komen er weer aan en dat moet gevierd worden! Daarom heeft Strijbosch Thunnissen Makelaars een leuke actie bedacht om deze dagen nog feestelijker te...
De verschillende wijken van Nijmegen

De verschillende wijken van Nijmegen

Als je op zoek gaat naar een nieuwe woning, speelt de wijk uiteraard een grote rol. Bekende wijken zoals het Stadscentrum of Bottendaal hebben al een...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie