<h1>Wonen in de Biezen</h1>

Wonen in de Biezen

De wijk Biezen hoort bij stadsdeel Nijmegen-Oud-West. Hier ligt de oude uitvalsweg Voorstadslaan tussen een aantal buurten. Het is een zeer gewilde wijk waar veel stellen zich vestigen om een gezin te vormen.

Naast het Waterkwartier, tussen 1910 en 1940 als sociale woningbouw ontstaan, zijn er kleinere karakteristieke wijkdelen te onderkennen. Zo is het gebied tussen de Marialaan, Voorstadslaan en Krayenhofflaan in de jaren '60 en '70 van de vorige eeuw bebouwd. Het openbare groen is op de meeste plaatsen beperkt. In de loop van de jaren zijn in de wijk herstructureringen doorgevoerd. Aan de westzijde is Park West gerealiseerd. Het gebied tussen Biezen en de Waal(haven) kende vooral bedrijvigheid, en wordt her ontwikkeld tot woongebied en diverse (stedelijke) voorzieningen.

Voor uw dagelijkse boodschap kunt u terecht bij de Jumbo en binnen enkele minuten bent u in het centrum van het bruisende Nijmegen. Kortom een top locatie. Verder zijn er diverse sportverenigingen te vinden voor de sportievelingen onder ons.

Zoekt u een makelaar in Biezen? Wij helpen u graag. Neem contact op met onze wijkspecialist.

Waar wil je wonen?

Wijk statistieken

Het nieuwste aanbod in de Biezen

Marialaan 282, 6541 RR, Nijmegen
Marialaan 282, 6541 RR, Nijmegen
Marialaan 282, 6541 RR, Nijmegen
Marialaan 282, 6541 RR, Nijmegen
Bekijk alle afbeeldingen
Marialaan 282
6541 RR, Nijmegen
  • 88 m²
  • 3
€ 1.550 p.m. exclusief servicekosten

Rondje lopen in deze wijk?

Neem contact op met onze wijk specialist.