Vind een bedrijfspand dat bij u past

Vind een bedrijfspand dat bij u past

Groei realiseren

Welk bedrijfspand sluit aan bij uw wensen?

Staat u op het punt om een bedrijfspand te huren of te kopen? Er zijn verschillende soorten bedrijfspanden, die allemaal hun eigen voordelen hebben. Afhankelijk van uw bedrijf, uw wensen en uw blik op de toekomst adviseren wij u graag over het bedrijfspand dat het beste bij uw doelen past.

Winkel- of horecapand

Een winkel- of horecapand is de ideale ruimte om uw retailzaak, restaurant, café of bar te vestigen. Deze panden liggen vaak centraal, nabij of in het stadscentrum, en hebben vaak goede toegang tot openbaar vervoer. Gezien de goede ligging van deze panden, ligt de prijs hiervoor vaak ook relatief hoger dan voor andere bedrijfspanden. Daar krijgt u echter veel voor terug.

Winkelpanden en horecapanden komen in veel variaties. Denk hierbij aan grootte, stijl, ligging, faciliteiten en inrichting. Strijbosch Thunnissen Makelaars in Nijmegen heeft doorgaans verschillende panden in het aanbod, zowel in het centrum van Nijmegen als daarbuiten. Wij adviseren u graag over deze bedrijfsruimtes en bezichtigen deze met u bij interesse.

Kantoorruimte

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijfsruimte waar u klanten kunt ontvangen, bureaus kunt plaatsen en werkoverleggen kunnen plaatsvinden dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een kantoorruimte om te huren of kopen.

Een kantoorruimte bestaat doorgaans uit een of meerdere ruimtes die zijn uitgerust met alle basis voorzieningen. Denk hierbij aan stroom, vloerbedekking, een (gedeelde) keuken en sanitaire voorzieningen. Een kantoorpand huren of kopen biedt veel vrijheid, omdat u de ruimtes vaak naar eigen inzicht kunt inrichten.

Of u een kantoorruimte wilt huren of kopen hangt af van uw wensen, uw toekomstplan en uw financiële situatie. De bedrijfsmakelaars van Strijbosch Thunnissen Makelaars in Nijmegen adviseren u hier graag over en bekijken samen met u ons actuele aanbod.

Bedrijfsunit

Bedrijfsunits zijn enorm flexibel wat betreft grootte, inrichting en type bedrijven die zich hierin vestigen. Of u starter, zzp’er of gevestigd ondernemer bent: De mogelijkheden van bedrijfsunits zijn eindeloos. Vaak kan een bedrijfsunit worden ingedeeld naar eigen wens. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen de unit te verdelen in meerdere ruimtes of een extra verdieping in de unit te bouwen. Bedrijfsunits zijn vaak te vinden op industrieterreinen.

Als u een bedrijfsunit wilt kopen of huren is het belangrijk dat u van tevoren in kaart brengt wat uw wensen voor dit bedrijfspand zijn. Zo kunt u besluiten of een pand hier wel of niet de juiste mogelijkheden voor biedt.

Strijbosch Thunnissen Makelaars in Nijmegen heeft verschillende bedrijfsunits te koop of te huur staan in ons actuele aanbod. Wij adviseren u graag over deze bedrijfsunits

Logistiek vastgoed

Magazijnen, warehouses, bedrijfshallen, productiehallen en loodsen: Deze bedrijfsruimtes vallen onder logistiek vastgoed. Logistiek vastgoed huren of kopen is vaak een beslissing voor de lange termijn. Des te belangrijker dat u zich hierbij laat adviseren door een ervaren en betrokken bedrijfsmakelaar. De bedrijfsmakelaars van Strijbosch Thunnissen Makelaars in Nijmegen kunnen u adviseren over de meest geschikte logistieke vastgoed panden voor uw bedrijf. Ons aanbod in logistiek vastgoed varieert vaak. Zo heeft u de keuze uit panden voor verschillende toepassingen en in verschillende groottes.

Plaats een gratis zoekopdracht

U wilt uw bedrijf vestigen in Nijmegen of omgeving en bent op zoek naar een passende bedrijfsruimte om te kopen of huren? Plaats een gratis én vrijblijvende online zoekopdracht via onze website. Zodra wij een passend bedrijfspand voor u hebben gevonden nemen wij contact met u op.