Bijsterhuizen 1104 Bouwkavel ong, 6546 AS, Nijmegen
Verkocht 6546 AS, Nijmegen

Bijsterhuizen 1104 Bouwkavel ong, 6546 AS, Nijmegen

Omschrijving

Adres: Bijsterhuizen 1104 te Nijmegen. Algemeen: Het betreft een perceel bouwgrond van 10.848 m². Het perceel is gelegen op een zeer goede zichtlocatie op het Nijmeegse deel van het bedrijventerrein Bijsterhuizen. Deel verkoop vanaf 5.000 m² behoord tot de...

Lees meer

Kenmerken

Perceel 10848 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Bedrijfstakken in Nijmegen

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bouwgrond
Bouwjaar 2020
Bouwvorm n.v.t.
Locatie
Adres Bijsterhuizen 1104 Bouwkavel ong
Plaats Nijmegen
Land NL
Ligging
  • bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 10848 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 7490 m²
Oppervlakte in units vanaf 3745 m²
Parkeergelegenheid
Onderhoud
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend

Uitgebreide omschrijving

Adres:
Bijsterhuizen 1104 te Nijmegen.

Algemeen:
Het betreft een perceel bouwgrond van 10.848 m². Het perceel is gelegen op een zeer goede zichtlocatie op het Nijmeegse deel van het bedrijventerrein Bijsterhuizen. Deel verkoop vanaf 5.000 m² behoord tot de mogelijkheden.

Het kavel biedt ruimte voor maximaal 70% bebouwing, derhalve maximaal ca. 7.490 m² B.V.O. bebouwing. De bouwhoogte welke is toegestaan op het kavel volgens het bestemmingsplan maximaal 24 meter.

Het perceel is op zichtlocatie gelegen aan de provinciale autosnelweg de A326 (Nijmegen-Wijchen), direct nabij de oprit van het bedrijventerrein en nabij de centrale rotonde (Palkerplein). De oprit van de Rijksweg A73 (Ewijk-Roermond) is op ca. 1 km gelegen. Tevens is op de oprit van de A50 (Eindhoven-Arnhem) ca. 5 km.

Voorwaarde voor verkoop is dat het bouwbedrijf Van de Water Bouw zich mag inschrijven voor de bouw van de beoogde ontwikkeling op de locatie. Ook zou het bouwbedrijf de koper in het proces willen en kunnen begeleiden.

Informatie Bedrijventerrein Bijsterhuizen:
Industrieterrein Bijsterhuizen is met 250 hectare het grootste Gelderse bedrijventerrein en ligt ideaal tussen de Randstad en Duitsland. Inmiddels zijn veel hoogwaardige bedrijven in de sectoren industrie, handel en logistiek reeds op het terrein gevestigd, waaronder grotere ondernemingen zoals DHL, GLS, Rotra, Also International, Ceva Logistics, De Boer machines, Chefs Culinair, UTS Verkroost, AG transport en Papyrus Groep. Binnen één uur is zowel Amsterdam, Rotterdam als Düsseldorf bereikbaar. Een groot aantal op-/afritten van diverse snelwegen is op korte afstand nabij, zodat de aan- en afvoer van goederen zo optimaal mogelijk kan worden gestructureerd.

Op bedrijventerrein Bijsterhuizen is er een actieve ondernemingsvereniging, waardoor de belangen van de diverse bedrijven optimaal worden behartigd, het werkklimaat zo optimaal mogelijk wordt gemaakt en de beveiliging op een goed niveau is. Architectonisch wordt de kwaliteit van de omgeving bewaakt, met name voor zichtlocaties als de onderhavige, en dient een onafhankelijke ABC-commissie toestemming te geven voor het uiterlijk van het te realiseren object.

Kadastraal:
Gemeente: Neerbosch
Sectie: L
Nummer: 302
Groot: 1 hectare 8 are en 48 centiare

Bestemming:
Van toepassing is het bestemmingsplan "Bedrijventerrein groot Bijsterhuizen deelgebied Nijmegen" en geeft aan "Bedrijfsdoeleinden I" en is derhalve bestemd voor bedrijven en de bijbehorende parkeervoorzieningen.

Uitgezonderd zijn:
- Garagebedrijven, met uitzondering van truckservicebedrijven als bedoeld in Hoofdstuk I, lid B sub 11 van de voorschriften;
- Detailhandelsbedrijven.

Koopprijs:
€ 150,- per m² v.o.n., exclusief BTW.

Koopovereenkomst:
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Zekerheidstelling:
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze dient als zekerheid door koper, vóór de in de koopakte genoemde datum, te zijn afgegeven in de vorm van een waarborgsom of bankgarantie.

Aanvaarding:
In overleg.

Bijzonderheden:
Eventuele kooptransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Bedrijfstakken in Nijmegen

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie