Theo Dobbestraat 189, 6663 RJ, Lent
Theo Dobbestraat 189, 6663 RJ, Lent
6663 RJ, Lent

Theo Dobbestraat 189, 6663 RJ, Lent

huurprijs op aanvraag

Omschrijving

UNIT C2 Het betreft een unit van ca. 185 m² b.v.o. (deelverhuur mogelijk vanaf 90 m²b.v.o.) gelegen in het nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong. De unit is geschikt voor zowel dienstverlening (bijv. kantoor, kapper, schoonheidssalon) als voor detailhandel. De...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 185 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Strijbosch Thunnissen Makelaars
Strijbosch Thunnissen Makelaars

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs huurprijs op aanvraag
Servicekosten € 2 per vierkante meters per jaar
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Adres Theo Dobbestraat 189
Plaats Lent
Provincie Gelderland
Land Nederland
Ligging
  • Wijkwinkelcentrum
  • In woonwijk
Parkeerplaatsen
Overdekt aantal 400
Winkelruimte
Oppervlakte 185 m²
Oppervlakte in units vanaf 90 m²
Oppervlakte verkoop vloer 185 m²
Frontbreedte 1080 cm
Onderhoud
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend

Uitgebreide omschrijving

UNIT C2
Het betreft een unit van ca. 185 m² b.v.o. (deelverhuur mogelijk vanaf 90 m²b.v.o.) gelegen in het nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong. De unit is geschikt voor zowel dienstverlening (bijv. kantoor, kapper, schoonheidssalon) als voor detailhandel. De unit ligt aan de Theo Dobbestraat, de aanrij/looproute van het winkelcentrum Hart van de Waalsprong.

ALGEMEEN
Hart van de Waalsprong wordt hét functionele en sociale hart van Nijmegen-Noord. Het nieuwe winkelcentrum voorziet de bewoners van de Waalsprong en omgeving straks in de dagelijkse en weekboodschappen. Twee supermarkten (full-service Albert Heijn en discounter ALDI) zijn belangrijke trekkers van het winkelcentrum. Tussen de beide supermarkten komt een zogeheten versstraat met lokale smaakmakers als een bakker, slager, slijter en visboer. Om er een aantrekkelijk en volwaardig winkelcentrum van te maken, is ook voldoende plaats gecreëerd voor landelijke retailers. Het centrale stadsplein wordt ingericht als levendig winkelplein met terrassen, een water(speel)element en logische loop- en zichtlijnen. Alle winkels zijn goed zichtbaar. Daarnaast komt hier ook horeca met een echt Nijmeegs sfeertje. Ook zijn er units voor maatschappelijke en paramedische zorgvoorzieningen beschikbaar. Hart van de Waalsprong is een energieneutraal winkelcentrum wat inhoudt dat de energie die nodig is voor het centrum, zoveel mogelijk ter plekke én duurzaam wordt opgewekt.

De Waalsprong is de nieuwste uitbreidingswijk van Nijmegen en ligt tegenover de binnenstad aan de noordkant van de Waal. Tussen de bestaande dorpen Lent, Oosterhout en Ressen worden in Nijmegen-Noord zo’n 12.000 woningen gebouwd in alle prijsklassen en woningtypen.

Voor Nijmegen-Noord is Hart van de Waalsprong het nieuwe primaire wijkwinkelcentrum. De demografische kenmerken van het verzorgingsgebied zijn typerend voor een nieuwbouwwijk: veel gezinnen met (jonge) kinderen. Het welvaartsniveau in het verzorgingsgebied ligt iets hoger dan landelijk. Het primaire verzorgingsgebied behelst de hele Waalsprong in Nijmegen-Noord. Bij de opening van de eerste fase van het winkelcentrum wonen er ca. 28.000 mensen. Dit aantal groeit nog door naar ruim 33.000.

Meer informatie kunt u vinden in de digitale verhuurbrochure: https://hartvandewaalsprong.i-zine.nl/hart-van-de-waalsprong-winkelcentrum/cover-duplicate/

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Hart van de Waalsprong is gelegen in Nijmegen-Noord nabij rivier de Waal. Het verzorgingsgebied van het wijkwinkelcentrum is de gehele Waalsprong en de omliggende dorpen (zoals Bemmel, Elst, Weurt etc.). Hart van de Waalsprong is zowel per auto, per fiets als openbaar vervoer goed bereikbaar. Vanaf het NS-station is het ongeveer 8 minuten lopen. Tevens bevindt er zich een bushalte voor de deur.

Nijmegen, de oudste stad van Nederland, ligt aan de oever van de Waal. Nijmegen telt op 1 januari 2021 een kleine 177.453 inwoners en is daarmee de grootste stad van Gelderland. Door de aanwezigheid van een academisch ziekenhuis, het Radboud Universitair Medisch Centrum, de Radboud Universiteit en diverse Hogescholen heeft de stad een grote aantrekkingskracht. Het opleidingsniveau in Nijmegen is dan ook hoog. Nijmegen kent een relatief jonge populatie. Veel van de startende gezinnen trekken naar Nijmegen-Noord.

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op de 400 parkeerplekken rondom het centrum. Afhankelijk van de parkeervoorziening is de eerste 90-120 minuten gratis. Voor de fiets zijn ruim voldoende parkeerplekken op straat.

AANVAARDING
In overleg - medio 2023.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

SERVICEKOSTEN
€ 2,50 per m²/per jaar excl. BTW

HUURTERMIJN
minimaal 5 jaar + 5 optiejaren

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

ZEKERHEIDSSTELLING
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huur, te vermeerderen met servicekosten en BTW, gesteld of overgemaakt te worden.

HUUROVEREENKOMST
Model gebaseerd op het laatste model vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BIJZONDERHEDEN
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever en eigenaar van het object. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Alle media

Alle afbeeldingen

Theo Dobbestraat 189, 6663 RJ, Lent
Theo Dobbestraat 189, 6663 RJ, Lent

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie