St. Jacobslaan 500 a , 6533 VZ, Nijmegen

  € 500 p.m.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Algemeen: Het betreft een drukbezochte kiosk van ca. 11 m² v.v.o.. De kiosk ligt op een goede zichtlocatie aan de straatkant naast supermarkt Jumbo. In de directe omgeving zijn diverse landelijke en lokale winkels gevestigd. De kiosk wordt in de huidige staat...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 11 m²

  Bedrijfstakken in

  Algemeen:
  Het betreft een drukbezochte kiosk van ca. 11 m² v.v.o.. De kiosk ligt op een goede zichtlocatie aan de straatkant naast supermarkt Jumbo. In de directe omgeving zijn diverse landelijke en lokale winkels gevestigd. De kiosk wordt in de huidige staat opgeleverd incl. alle voorzieningen zoals airco unit, basis verlichting, tegelvloer en eigen meteraansluitingen. Voorheen heeft er een viswinkel in de kiosk gezeten. De kiosk biedt diverse mogelijkheden qua verkoop zoals bloemen, tijdschriften, kranten, vis, groenten, versnaperingen, souvenirs. De kiosk gelegen aan de St. Jacobslaan ligt centraal en is goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Tevens is de kiosk goed bereikbaar voor voetgangers en fietsers.

  Frontbreedte:
  4 meter

  Vloeroppervlakte:
  Het object heeft een totale oppervlakte van circa. 11 m² v.v.o.

  Bestemming:
  Het object is volgens de plankaart voor ‘’Enkelbestemming’’ aangewezen zijn bestemd voor – Kiosk. Een gebouw, al dan niet met een (gebouwd) terras, van beperkte omvang, veelal geplaatst in de openbare ruimte, gericht op het ter plaatse aan passanten te koop aanbieden van producten zoals souvenirs, kranten, tijdschriften, bloemen en planten, vis, groenten, versnaperingen, niet-alcoholische en licht alcoholische dranken, rookwaren, e.d.

  Huurprijs:
  € 500,- excl. BTW per maand.

  Huurbetaling:
  Per maand vooruit.

  Huurtermijn:
  In overleg.

  Oplevering:
  De kiosk wordt in huidige staat opgeleverd (excl. inventaris).

  Aanvaarding:
  Per direct.

  Huurovereenkomst:
  Model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW met bijbehorende algemene bepalingen, zoals vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 19 december 2022 met bijhorende Algemene Bepalingen.

  Huurindexatie:
  De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst een jaar na de ingangsdatum van de overeenkomst worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI- Alle huishoudens (basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek.

  Zekerheidsstelling:
  Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huur, inclusief servicekosten en BTW, gesteld te worden.

  Bijzonderheden:
  Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 500 p.m.
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie winkelruimte
  Bouwjaar 1988
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres St. Jacobslaan 500 a
  Plaats Nijmegen
  Provincie Gelderland
  Land Nederland
  Ligging
  • In woonwijk

  Winkelruimte

  Oppervlakte 11 m²
  Oppervlakte in units vanaf 11 m²
  Oppervlakte verkoop vloer 11 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de winkelruimte

  St. Jacobslaan 500 a, 6533 VZ, Nijmegen

  Locatie

  St. Jacobslaan 500 a, 6533 VZ, Nijmegen

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie