St. Annastraat 53 , 6524 EG, Nijmegen

  • D
€ 725.000 k.k.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

St. Annastraat 53, 6524 EG te Nijmegen Stadsvilla op top locatie te koop! Monumentaal herenhuis bestaande uit een commerciële plint in combinatie met een bovenwoning. Het geheel wordt vrij van huur opgeleverd waardoor het ruime gebruiks- en...

Toon meer

Kenmerken

Bedrijfstakken in

St. Annastraat 53, 6524 EG te Nijmegen

Stadsvilla op top locatie te koop!

Monumentaal herenhuis bestaande uit een commerciële plint in combinatie met een bovenwoning. Het geheel wordt vrij van huur opgeleverd waardoor het ruime gebruiks- en transformatiemogelijkheden kent. Het object bestaat uit vier bouwlagen. Momenteel wordt de begane grond/split level en souterrain gebruikt als Chinees/Indisch restaurant en afhaallocatie. De 1e en 2e etage zijn ingericht als bovenwoning.

Het perceel beschikt over een gemengde bestemming met ondermeer wonen, kantoren, dienstverlening, bedrijven, horeca, en maatschappelijke voorzieningen. Voor alle (rand)voorwaarden verwijzen wij u naar het bestemmingsplan. Mede door de ruime bestemming is het object bij uitstek geschikt om getransformeerd te worden naar meerdere wooneenheden al dan niet in combinatie met een commerciële invulling.

INDELING
Het object beschikt over een tweetal toegangsdeuren waarvan de rechterdeur toegang biedt tot het restaurant en de linkerdeur tot de portiek met trapopgang naar de bovenwoning. Het restaurant met afhaalpunt bevindt zich in feite op de begane grond waarna deze overgaat in een split level niveau waar zich het restaurant bevindt. Tevens bevinden zich op dit niveau de toiletgroepen, magazijnruimte en is de achtertuin toegankelijk. Inpandig is het souterrain toegankelijk waar zich de keuken bevindt.

De bovenwoning is zowel inpandig als via de linker buitendeur toegankelijk. De woning beschikt in feite over twee gelijkwaardige etages met meerdere slaapvertrekken per etage, een keuken en badkamer. Het slaapvertrek op de 1e etage gelegen aan de achterzijde beschikt over een ruim balkon.

De achtergelegen stadstuin is via het souterrain bereikbaar.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op uitstekende zichtlocatie aan de St. Annastraat nabij de hoek St. Annastraat/Fransestraat en nabij café St. Anneke. De St. Annastraat loopt van het Keizer Karelplein langs het terrein van de Radboud Universiteit en Radboudumc richting Malden en gaat net voorbij de Scheidingsweg, op de gemeentegrens tussen Nijmegen en Heumen, over in de Rijksweg. Beide zijn onderdeel van de provinciale weg N844. De straat geldt als een van de belangrijkste verkeersaders van Nijmegen.

OPPERVLAKTE
Het object beschikt over onderstaande globale maatvoering:

Souterrain: 91 m²
Begane grond: 25 m²
Split Level: 68 m²
Tussenvloer: 4 m²
Tussenvloer: 5 m²
1e etage: 53 m²
2e etage: 53 m²

Totaal: 299 m²

Deze maatvoering is slechts ter indicatie en kunnen geen enkele rechten aan worden verleend.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Nijmegen
Sectie: B
Perceelnummers: 5094
Grootte: 197 m²

BESTEMMING
Van toepassing is het bestemmingsplan “Nijmegen Bottendaal Galgenveld” welke deels onherroepelijk is vastgesteld per 25-06-2014. Het object is bestemd met enkelbestemming “gemengd”. Hierdoor is het object bestemd voor:

• wonen, kantoren, dienstverlening, bedrijven, horeca, en maatschappelijke voorzieningen, met dien verstande dat nieuwe geluidsgevoelige functies alleen zijn toegestaan indien wordt voldaan aan de Wet geluidhinder en maatschappelijke voorzieningen niet zijn toegestaan binnen de gebiedsaanduiding veiligheidszone-vervoer gevaarlijke stoffen;
• bijbehorende voorzieningen zoals verhardingen, terrassen, parkeer- en groenvoorzieningen;
• wadi's, water en waterhuishoudkundige voorzieningen, alsmede daarbij behorende voorzieningen zoals duikers, kunstwerken en overbruggingen;

Voor de (rand)voorwaarden wordt verwezen naar het volledige bestemmingsplan. Voor meer informatie kan contact op worden genomen met ons kantoor of kan het bestemmingsplan worden geraadpleegd via www.ruimtelijkeplannen.nl.

OPLEVERINGSNIVEAU
In de huidige staat met uitzondering van voorzieningen welke door huurder zijn aangebracht en door huurder mogen worden meegenomen.

Het exacte opleveringsniveau is in overleg.

ENERGIELABEL
Energielabel D.

Vraagprijs
€ 725.000,-- k.k.

KOOPOVEREENKOMST
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

* In de koopovereenkomst zal een ontbindende voorwaarden worden opgenomen dat verkoper met de huidige huurder een huur ontbindingsovereenkomst wordt gesloten zodat het object vrij van huur en gebruik kan worden opgeleverd aan koper.

* In de koopovereenkomst zal een ouderdomsclausule worden toegevoegd;

* Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het object.

ZEKERHEIDSSTELLING
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze dient als zekerheid door koper vóór de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een waarborgsom of bankgarantie.

AANVAARDING
In overleg.

Een uitgebreide brochure is aan te vragen via ons kantoor.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 725.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie belegging
Nevenfuncties
  • Kantoorruimte
  • Bedrijfsruimte
Bouwjaar 1930
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres St. Annastraat 53
Plaats Nijmegen
Provincie Gelderland
Land Nederland
Ligging
  • In woonwijk

>Kantoor

Oppervlakte 299 m²
Oppervlakte in units vanaf 299 m²

Belegging

Soort belegging woonruimte
Aantal huurders 1

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte 299 m²

Energie

Energielabel D
Energielabel einddatum 2033-08-14

Onderhoud

Onderhoud binnen Redelijk
Onderhoud buiten Redelijk tot goed

Bedrijfstakken in

Ontdek het object

St. Annastraat 53, 6524 EG, Nijmegen

Locatie

St. Annastraat 53, 6524 EG, Nijmegen

Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie