Ottengas 15 , 6511 TS, Nijmegen

  € 650 p.m.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Een kleine bedrijfs-/opslagruimte in hartje Nijmegen. In het Cellebroederenhuis, in het historische centrum van Nijmegen, is een fantastische bedrijfsruimte te huur. Op de onderverdieping van het eeuwenoude pand (laat 15e-eeuw) is 50 m², verdeeld over twee ruimtes,...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 72 m²

  Een kleine bedrijfs-/opslagruimte in hartje Nijmegen.

  In het Cellebroederenhuis, in het historische centrum van Nijmegen, is een fantastische bedrijfsruimte te huur. Op de onderverdieping van het eeuwenoude pand (laat 15e-eeuw) is 50 m², verdeeld over twee ruimtes, per direct beschikbaar als bedrijfsruimte. De uitstraling is stoer en industrieel, onder andere dankzij de rauwe bakstenen binnenmuren. Bijzonder is dat het pand bewaard is gebleven en zoveel doorstaan heeft door de eeuwen heen. Die historische elementen zie je zowel aan de binnen- als aan de buitenkant in verschillende details terug. In dit verborgen hoekje van de Middeleeuwse stad krijg je daarmee een geweldige indruk van de rijke geschiedenis.

  Indeling:
  Via de Ottengas (om de hoek van St. Antoniusplaats, wat ook deel uitmaakt van het pand) kom je binnen op de onderverdieping, in de hal waar tevens de pantry en het toilet zijn. Vanuit deze hal kom je in een tussenruimte, wat meteen een indrukwekkend decor biedt vanwege een gemetseld tonggewelf. Vervolgens kun je via een kleine trap een lichte ruimte betreden met een grote toegangspoort en een hoog plafond. Achter deze toegangspoort is een kozijn geplaatst zodat de deuren geopend kunnen worden voor een goede lichttoetreding. De ruimte is voorzien van gas-cv en mechanische ventilatie.
  Hoewel deze locatie zeer geschikt is voor velerlei bedrijfsdoeleinden zoals bijvoorbeeld een atelier, werkplaats of opslagruimte etc. is het houden van kantoor niet aan te bevelen om praktische redenen. De ruimte is namelijk relatief vochtig en de lichtinval is enigszins beperkt.

  Locatie:
  Ottengas ligt in het historische centrum van Nijmegen. Het pand staat in de ‘benedenstad’ van Nijmegen, dicht bij de Waalkade en het Valkhof Park. De kenmerkende stuwwal loopt dwars door dit deel van de stad en geeft de straten en stegen een Middeleeuws aangezicht. De ligging is bijzonder te noemen: ingegraven in de berghelling van de Anthoniusplaats aan de Ottengas, een straatje dat vanaf de bovenstad steil afloopt in de richting van de Waalkade. Deze historische stad ligt vlakbij Duitsland en Arnhem. Het openbaar vervoer is op korte loopafstand te bereiken. Parkeren is mogelijk met vergunning in de parkeergarage in de directe omgeving. Winkels en uitgaansgelegenheden zijn in de directe omgeving gelegen.

  Bijzonderheden:
  - Monumentaal en karakteristiek pand in het centrum van Nijmegen;
  - Historische elementen zijn bewaard gebleven;
  - Gas-cv en mechanische installatie aanwezig;
  - Parkeervergunning aan te vragen;
  - Per direct beschikbaar;
  - Huurperiode in nader overleg (minimaal 1 jaar).

  Opleveringsniveau:
  In de huidige staat.

  Huurprijs:
  € 650,- per maand excl. BTW

  Glasverzekering:
  € 3,60 per maand.

  Aanvaarding:
  Per direct.

  Huurperiode:
  In nader overleg.

  Opzegtermijn:
  12 maanden.

  Huurbetaling:
  Per maand vooruit.

  Zekerheidsstelling:
  Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huur, inclusief BTW, gesteld te worden.

  Huurindexatie:
  Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  Bijzonderheden:
  Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 650 p.m.
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie bedrijfsruimte
  Bouwjaar 1909
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Ottengas 15
  Plaats Nijmegen
  Provincie Gelderland
  Land Nederland
  Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

  Bedrijfsruimte

  Bedrijfshal oppervlakte 50 m²
  Kantoor oppervlakte 22 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Redelijk
  Onderhoud buiten Redelijk

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de bedrijfsruimte

  Ottengas 15, 6511 TS, Nijmegen
  Ottengas 15, 6511 TS, Nijmegen

  Locatie

  Ottengas 15, 6511 TS, Nijmegen

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie