Oranje Marieplein 18 , 6663 RL, Lent

  prijs op aanvraag
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Prachtige commerciële hoekunit (E2) van ca. 67 m² beschikbaar voor de verhuur! Deze unit is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een kwalitatieve traiteur/delicatessenzaak, smaakvolle slijterij, fleurige bloemenzaak of hippe cadeauwinkel. Het overgrote deel van de...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 67 m²

  Prachtige commerciële hoekunit (E2) van ca. 67 m² beschikbaar voor de verhuur! Deze unit is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een kwalitatieve traiteur/delicatessenzaak, smaakvolle slijterij, fleurige bloemenzaak of hippe cadeauwinkel.

  Het overgrote deel van de units is inmiddels verhuurd, maar er zijn nog een paar units beschikbaar voor de verhuur, waaronder deze hoekunit van ca. 67 m² welke is gelegen bij de ingang van dit nieuwe winkelcentrum, tegenover de in-/uitgang van de parkeergarage. Dit zorgt ervoor dat de locatie centraal ligt met betrekking tot de passantenstroom in dit winkelcentrum.

  Wij zijn op zoek naar een leuke toevoeging om dit winkelcentrum compleet te maken. Partijen die zich reeds zullen vestigen zijn onder andere De Kipperij, De Zuivelhoeve, AH XL, Aldi, Bruna, diverse horecapartijen etcetera.

  ALGEMEEN
  Hart van de Waalsprong wordt hét functionele en sociale hart van Nijmegen-Noord. Het nieuwe winkelcentrum voorziet de bewoners van de Waalsprong en omgeving straks in de dagelijkse en weekboodschappen. Twee supermarkten (full-service Albert Heijn en discounter ALDI) zijn belangrijke trekkers van het winkelcentrum. Tussen de beide supermarkten komt een zogeheten versstraat met lokale smaakmakers zoals een bakkerij en poelier. Om er een aantrekkelijk en volwaardig winkelcentrum van te maken, is ook voldoende plaats gecreëerd voor landelijke retailers. Het centrale stadsplein wordt ingericht als levendig winkelplein met terrassen, een water(speel)element en logische loop- en zichtlijnen. Alle winkels zijn goed zichtbaar. Daarnaast komt hier ook horeca met een echt Nijmeegs sfeertje. Ook zijn er units voor maatschappelijke en paramedische zorgvoorzieningen beschikbaar. Hart van de Waalsprong is een energieneutraal winkelcentrum wat inhoudt dat de energie die nodig is voor het centrum, zoveel mogelijk ter plekke én duurzaam wordt opgewekt.

  De Waalsprong is de nieuwste uitbreidingswijk van Nijmegen en ligt tegenover de binnenstad aan de noordkant van de Waal. Tussen de bestaande dorpen Lent, Oosterhout en Ressen worden in Nijmegen-Noord zo’n 12.000 woningen gebouwd in alle prijsklassen en woningtypen.

  Voor Nijmegen-Noord is Hart van de Waalsprong het nieuwe primaire wijkwinkelcentrum. De demografische kenmerken van het verzorgingsgebied zijn typerend voor een nieuwbouwwijk: veel gezinnen met (jonge) kinderen. Het welvaartsniveau in het verzorgingsgebied ligt iets hoger dan landelijk. Het primaire verzorgingsgebied behelst de hele Waalsprong in Nijmegen-Noord. Bij de opening van de eerste fase van het winkelcentrum wonen er ca. 28.000 mensen. Dit aantal groeit nog door naar ruim 33.000.

  Meer informatie kunt u vinden in de digitale verhuurbrochure: https://hartvandewaalsprong.i-zine.nl/hart-van-de-waalsprong-winkelcentrum/cover-duplicate/

  LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
  Hart van de Waalsprong is gelegen in Nijmegen-Noord nabij rivier de Waal. Het verzorgingsgebied van het wijkwinkelcentrum is de gehele Waalsprong en de omliggende dorpen (zoals Bemmel, Elst, Weurt etc.). Hart van de Waalsprong is zowel per auto, per fiets als openbaar vervoer goed bereikbaar. Vanaf het NS-station is het ongeveer 8 minuten lopen. Tevens bevindt er zich een bushalte voor de deur.

  Nijmegen, de oudste stad van Nederland, ligt aan de oever van de Waal. Nijmegen telt op 1 januari 2021 een kleine 177.453 inwoners en is daarmee de grootste stad van Gelderland. Door de aanwezigheid van een academisch ziekenhuis, het Radboud Universitair Medisch Centrum, de Radboud Universiteit en diverse Hogescholen heeft de stad een grote aantrekkingskracht. Het opleidingsniveau in Nijmegen is dan ook hoog. Nijmegen kent een relatief jonge populatie. Veel van de startende gezinnen trekken naar Nijmegen-Noord.

  OPPERVLAKTE
  Unit van ca. 67 m² bvo.

  PARKEREN
  Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op de 400 parkeerplekken rondom het centrum. Afhankelijk van de parkeervoorziening is de eerste 90-120 minuten gratis. Voor de fiets zijn ruim voldoende parkeerplekken op straat.

  AANVAARDING
  per direct.

  HUURPRIJS
  Prijs op aanvraag.

  SERVICEKOSTEN
  € 2,50,- excl. BTW per m² per jaar.

  HUURTERMIJN
  minimaal 5 jaar + 5 optiejaren.

  HUURBETALING
  Per maand vooruit.

  HUURPRIJSINDEXERING
  Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

  ZEKERHEIDSSTELLING
  Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huur, te vermeerderen met servicekosten en BTW, gesteld of overgemaakt te worden.

  HUUROVEREENKOMST
  Model gebaseerd op het laatste model vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

  BIJZONDERHEDEN:
  Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever en eigenaar van het object. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs prijs op aanvraag
  Servicekosten € 2 per vierkante meters per jaar
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie winkelruimte
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Oranje Marieplein 18
  Plaats Lent
  Provincie Gelderland
  Land Nederland
  Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum
  • Wijkwinkelcentrum
  • In woonwijk

  Parkeerplaatsen

  Overdekt aantal 400

  Winkelruimte

  Oppervlakte 67 m²
  Oppervlakte in units vanaf 67 m²
  Oppervlakte verkoop vloer 67 m²
  Bijdrage winkeliersvereniging 1

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
  Onderhoud buiten Goed tot uitstekend

  Ontdek de winkelruimte

  Oranje Marieplein 18, 6663 RL, Lent
  Oranje Marieplein 18, 6663 RL, Lent

  Locatie

  Oranje Marieplein 18, 6663 RL, Lent

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie