Kerkstraat ong , 6651 KG, Druten

  € 135 k.k.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Bouwperceel van ca. 15.000 m² te koop! Algemeen: Op deze locatie gelegen aan de Kerkstraat te Druten bieden wij als laatste mogelijkheid een bouwperceel aan. De locatie is bekend als het voormalige Hendriks/Vion terrein waarvan de activiteiten reeds langere tijd...

  Toon meer

  Kenmerken

  Bedrijfstakken in

  Downloads

  Bouwperceel van ca. 15.000 m² te koop!

  Algemeen:
  Op deze locatie gelegen aan de Kerkstraat te Druten bieden wij als laatste mogelijkheid een bouwperceel aan. De locatie is bekend als het voormalige Hendriks/Vion terrein waarvan de activiteiten reeds langere tijd zijn beëindigd. Na sloop van de voormalige bebouwing is de locatie grotendeels verkocht waarvan diverse kavels reeds zijn bebouwd. Op dit moment bieden wij op deze locatie het laatste beschikbare bouwperceel van 15.075 m² aan. Het beschikbare perceel is gelegen op zichtlocatie rechtstreeks aan de Kerkstraat. Het perceel beschikt over een courante rechthoekige footprint van circa 93 m¹ breed en 160 m¹ diep.

  Ligging:
  Het perceel is gelegen op een uitstekende locatie aan de rand van het bedrijventerrein “Westerhout” te Druten. De locatie is zowel regionaal alsmede landelijk goed te bereiken middels de verbinding via de Maas en Waalweg (N322) en de Van Heemstraweg. Landelijk gezien is de locatie strategisch gesitueerd en heeft snelle verbindingen met de Rijkswegen A73 (Nijmegen – Venlo), A50 ( Apeldoorn – Nijmegen – Eindhoven) en de A15 (Rotterdam – Bemmel). Per openbaar vervoer is de locatie tevens bereikbaar gezien de afstand van de NS-stations en busknooppunten. De bushalte is op ca. 500 m afstand gelegen aan de van Heemstraweg.

  Bestemming:
  Van toepassing is het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Westerhout '93' en de locatie is ondermeer bestemd met bedrijfsdoeleinden in de categorieën 1 tot en met 6 van de Staat van bedrijfsactiviteiten waardoor er ruime gebruiksmogelijkheden zijn! Tevens zijn er mogelijkheden tot het realiseren van een bedrijfswoning.

  De bouwschriften schrijven voor dat gebouwen uitsluitend binnen de op de plankaart aangegeven bouwvlakken mogen worden bebouwd met een maximale bouwhoogte van 12 m¹ en een maximale goothoogte van 9 m¹.

  *Het bestemmingsplan, de plankaart en voorschriften zijn bij ons kantoor op te vragen.

  Kadastrale gegevens:
  Gemeente: Druten
  Sectie: C
  Nummer: 6288
  Groot: 15.075 m²

  Koopprijs:
  € 135,- per m² k.k. excl. BTW. Deelverkoop van het perceel is niet mogelijk.

  Koopovereenkomst:
  Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

  Zekerheidstelling:
  De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze dient als zekerheid door koper, vóór de in de koopakte genoemde datum, te zijn afgegeven in de vorm van een waarborgsom of bankgarantie.

  Aanvaarding:
  In overleg, op korte termijn mogelijk.

  Bijzonderheden:
  - Koper is zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van de desbetreffende vergunningen en goedkeuringen voor het gebruik cq. bebouwing van het perceel.
  - Waterretentie dient op eigen terrein van het verkochte en in eigen beheer door koper worden uitgevoerd.
  - Op het perceel mogen geen activiteiten worden uitgeoefend welke te maken hebben met het verwerken van vlees of het slachten van dieren alsook geen puin worden gebroken. Hiervoor is een kwalitatieve verplichting openomen.
  - Nadere informatie zoals bodemonderzoeken zijn op te vragen via ons kantoor.
  - Levering geschiedt op basis van “as is, where is”. Het verkochte wordt voetstoots ("as is, where is") aan koper overgedragen en door koper voetstoots ("as is, where is") aanvaard, hetgeen inhoudt dat koper het verkochte aanvaardt in de huidige juridische, fiscale, milieutechnische en/of technische staat waarin het verkochte zich thans bevindt, met alle bekende en onbekende, zichtbare en verborgen gebreken en zonder enige garanties in de thans geldende gebruiksstaat.
  - Eventuele kooptransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het perceel. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

  Indien u meer informatie wenst omtrent de mogelijkheden van deze locatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 135 k.k.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie bouwgrond
  Bouwvorm Niet van toepassing

  Locatie

  Adres Kerkstraat ong
  Plaats Druten
  Provincie Gelderland
  Land Nederland
  Ligging
  • Bedrijventerrein

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de bouwgrond

  Kerkstraat ong, 6651 KG, Druten

  Locatie

  Kerkstraat ong, 6651 KG, Druten

  Results

  No results were found
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie