Kerkstraat ong, 6651 KG, Druten
Kerkstraat ong, 6651 KG, Druten
Kerkstraat ong, 6651 KG, Druten
Kerkstraat ong, 6651 KG, Druten
Kerkstraat ong, 6651 KG, Druten
6651 KG, Druten

Kerkstraat ong, 6651 KG, Druten

€ 125 k.k.

Omschrijving

Bouwpercelen te koop vanaf 4.000 m² tot maximaal 12.000 m² ! Algemeen: Op deze locatie gelegen aan de Kerkstraat te Druten bieden wij als een van de laatste mogelijkheden in de regio bouwpercelen aan waarin verschillende maatvoeringen mogelijk zijn. De locatie is...

Lees meer

Kenmerken

Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Strijbosch Thunnissen Makelaars
Strijbosch Thunnissen Makelaars

Bedrijfstakken in

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 125 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Hoofdfunctie bouwgrond
Bouwvorm Niet van toepassing
Locatie
Adres Kerkstraat ong
Plaats Druten
Provincie Gelderland
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein

Uitgebreide omschrijving

Bouwpercelen te koop vanaf 4.000 m² tot maximaal 12.000 m² !

Algemeen:
Op deze locatie gelegen aan de Kerkstraat te Druten bieden wij als een van de laatste mogelijkheden in de regio bouwpercelen aan waarin verschillende maatvoeringen mogelijk zijn. De locatie is bekend als het voormalige Hendriks/Vion terrein waarvan de activiteiten reeds langere tijd zijn beëindigd. Na sloop van de voormalige bebouwing is de locatie grotendeels verkocht waarvan diverse kavels reeds zijn bebouwd. Op dit moment bieden wij op deze locatie de laatste beschikbare bouwpercelen aan. Het totale beschikbare bouwperceel bedraagt initieel 10.000m² maar kan optioneel worden uitgebreid naar 12.000 m². Daarnaast kan het perceel worden gesplitst in meerdere bouwpercelen waarvan de minimale afname +/- 4.000 m2 bedraagt. Het beschikbare perceel is gelegen op zichtlocatie rechtstreeks aan de Kerkstraat zoals met geel gearceerd op de bijgevoegde foto en plattegrond. Hierin is tevens de uitbreidingsmogelijkheid te zien naar de volledige 12.000 m². Daarnaast zal er vanaf de Kerkstraat een inrit naar achteren worden aangelegd voor de ontsluiting van het in eigendom blijvende perceel welke achterop is gelegen. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te verkennen.

Ligging:
Het perceel is gelegen op een uitstekende locatie aan de rand van het bedrijventerrein “Westerhout” te Druten. De locatie is zowel regionaal alsmede landelijk goed te bereiken middels de verbinding via de Maas en Waalweg (N322) en de Van Heemstraweg. Landelijk gezien is de locatie strategisch gesitueerd en heeft snelle verbindingen met de Rijkswegen A73 (Nijmegen – Venlo), A50 ( Apeldoorn – Nijmegen – Eindhoven) en de A15 (Rotterdam – Bemmel). Per openbaar vervoer is de locatie tevens bereikbaar gezien de afstand van de NS-stations en busknooppunten. De bushalte is op ca. 500 m afstand gelegen aan de van Heemstraweg.

Bestemming
Van toepassing is het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Westerhout '93' en de locatie is ondermeer bestemd met bedrijfsdoeleinden in de categorieën 1 tot en met 6 van de Staat van bedrijfsactiviteiten waardoor er ruime gebruiksmogelijkheden zijn! Tevens zijn er mogelijkheden tot het realiseren van een bedrijfswoning.

De bouwschriften schrijven voor dat gebouwen uitsluitend binnen de op de plankaart aangegeven bouwvlakken mogen worden bebouwd met een maximale bouwhoogte van 12 m¹ en een maximale goothoogte van 9 m¹.

Het bestemmingsplan, de plankaart en voorschriften zijn bij ons kantoor op te vragen.

Kadaster:
Het huidige perceel dient bij verkoop nog nader gesplitst te worden waardoor er een nieuw kadastraal perceel zal ontstaan. Het huidige oorspronkelijke perceel is bekend als:
Gemeente: Druten
Sectie: C
Nummer: 6286

Koopprijs:
Vanaf € 125,- per m2 k.k. excl. BTW. De definitieve prijs zal worden bepaald aan de hand van de ligging van het perceel en afname volume.

Koopovereenkomst:
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Zekerheidstelling:
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze dient als zekerheid door koper, vóór de in de koopakte genoemde datum, te zijn afgegeven in de vorm van een waarborgsom of bankgarantie.

Aanvaarding:
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Bijzonderheden:
Eventuele kooptransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het perceel. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Indien u meer informatie wenst omtrent de mogelijkheden van deze locatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor.

Alle media

Alle afbeeldingen

Kerkstraat ong, 6651 KG, Druten
Kerkstraat ong, 6651 KG, Druten
Kerkstraat ong, 6651 KG, Druten
Kerkstraat ong, 6651 KG, Druten
Kerkstraat ong, 6651 KG, Druten

Bedrijfstakken in Druten

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

brochure Download

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie