Kerkenbos 1036 , 6546 BA, Nijmegen

  • C
€ 895.000 k.k.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

OBJECTOMSCHRIJVING Het betreft een bedrijfsruimte voorzien van een kantoorruimte op de begane grond plus een ruime bedrijfswoning. De bedrijfshal heeft een oppervlakte van circa 560 m² v.v.o. waarvan een opslagruimte van circa 43 m² v.v.o.. De bedrijfshal heeft twee...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 680 m²

Bedrijfstakken in

Downloads

OBJECTOMSCHRIJVING
Het betreft een bedrijfsruimte voorzien van een kantoorruimte op de begane grond plus een ruime bedrijfswoning. De bedrijfshal heeft een oppervlakte van circa 560 m² v.v.o. waarvan een opslagruimte van circa 43 m² v.v.o.. De bedrijfshal heeft twee overheaddeuren waarvan één elektrische aan de voorzijde en één handmatige aan de zijkant achterin de bedrijfshal. Vanuit de bedrijfshal heeft u toegang tot de kantoorruimte. De kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van circa 120 m² v.v.o. en is voorzien van systeemplafond, led-verlichting, airco, radiatoren en een pantry. Aansluitend aan het kantoor bevindt zich de bedrijfswoning die goed onderhouden is. De bedrijfswoning is gesitueerd aan de voorzijde op het kavel, en heeft een totale woonoppervlakte van circa 114 m². De bedrijfswoning op de begane grond is voorzien van een ruime hal met veel lichtinval, een aparte toilet met fontein, een woonkamer met een moderne luxe open keuken. Vanuit de keuken en woonkamer heeft u toegang tot de tuin. Achterin de tuin is een schuur en een heerlijke overdekte zithoek gesitueerd. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een luxe badkamer voorzien van een enkelwastafel, een toilet, een douchecabine en een bad. Op het buitenterrein zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van het kavel bevindt zich voldoende parkeergelegenheid die tevens in gebruik kan worden genomen als opslagruimte.

LIGGING
Kerkenbos is een (zeer) ruim opgezet kantorenpark waar een grote verscheidenheid aan exploitaties zijn gehuisvest. Zo zijn er diverse kantoorgebruikers in de omgeving, waaronder accountantskantoren, financiële dienstverleners, marketingkantoren en zorgpartijen. Tevens zijn er verscheidene kleinschalige bedrijfsunits in combinatie met kantoorfaciliteiten gehuisvest op Kerkenbos. Op loopafstand liggen de Brabantse Poort en Nijmeegse grootste overdekte winkelcentrum, Winkelcentrum Dukenburg.

BEREIKBAARHEID
Per auto is het kantorenpark uitstekend bereikbaar via de snelwegen A73 (Venlo/Boxmeer/Koln), A326 en A50 ( ’s-Hertogenbosch/Apeldoorn/Arnhem). Hierdoor is er tevens een goede verbinding met het Ruhrgebied en de Randstad. Op loopafstand bevindt zich treinen busstations Nijmegen Dukenburg, beide met een rechtstreekse aansluiting op NS Station
Nijmegen Centraal.

DOELGROEP
Het object is geschikt voor een eindgebruiker die daar zijn bedrijf/kantoor wilt vestigen.

METRAGE BEDRIJFSRUIMTE
Het object heeft een totale oppervlakte van circa 680 m² v.v.o. en is als volgt verdeeld:
• Bedrijfshal: ca. 517 m² v.v.o.
• Vliering (opslag) bedrijfshal: ca. 43 m² v.v.o.
• Kantoorruimte: ca. 120 m² v.v.o.

METRAGE BEDRIJFSWONING
• Begane grond: ca. 59 m² v.v.o.
• 1e verdieping: ca. 55 m² v.v.o.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Neerbosch
Sectie: E
Nummer: 2226

ENERGIELABEL
Kantoor energielabel A
Bedrijfswoning energielabel C

OPLEVERNIVEAU
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd.

BESTEMMING
Werk – bedrijf plus bedrijfswoning en personenvervoer

KOOPPRIJS
€ 895.000,- k.k.

AANVAARDING
In overleg

KOOPOVEREENKOMST
Standaard NVM koopakte BOG.

ZEKERHEIDSSTELLING
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Koper dient binnen 5 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom overgemaakt te hebben op een rekeningnummer van het notariskantoor dat het transport verzorgt.

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 895.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Nevenfuncties
  • Kantoorruimte
Bouwjaar 1994
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Kerkenbos 1036
Plaats Nijmegen
Provincie Gelderland
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein
  • Kantorenpark

>Kantoor

Oppervlakte 120 m²
Oppervlakte in units vanaf 120 m²

Terrein

Oppervlakte 2060 m²

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte 560 m²
Oppervlakte in units vanaf 560 m²
Kantoor oppervlakte 120 m²
Terrein oppervlakte 2060 m²

Energie

Energielabel C
Energielabel einddatum 2032-11-10

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de bedrijfsruimte

Kerkenbos 1036, 6546 BA, Nijmegen

Locatie

Kerkenbos 1036, 6546 BA, Nijmegen

Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie