Broekkant 53 , 6581 AD, Malden

  • G
€ 465.000 k.k.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Adres: Broekkant 53, 6581 AD Malden Objectomschrijving: Namens onze opdrachtgever bieden wij dit vrijstaande bedrijfsgebouw met buitenterrein te koop aan. Het gebouw was tot enige tijd geleden in gebruik bij een cateraar en is derhalve ingericht met diverse...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 462 m²

Downloads

Adres: Broekkant 53, 6581 AD Malden

Objectomschrijving:
Namens onze opdrachtgever bieden wij dit vrijstaande bedrijfsgebouw met buitenterrein te koop aan. Het gebouw was tot enige tijd geleden in gebruik bij een cateraar en is derhalve ingericht met diverse productie-/voorbereidingsruimtes, koel- en vriescellen en kantoorruimtes. Tevens is er nog een zolderruimte aanwezig welke gebruikt kan worden als bergruimte. Bij het object hoort tevens een groot achtergelegen verhard en afgesloten terrein welke toegankelijk is via een tweetal inritten gelegen aan beide zijden van het gebouw.

Het gebouw beschikt in totaal over ca. 462 m² verhuurbaar vloeroppervlakte en is gelegen op perceel van tezamen groot 2.420 m². Het achtergelegen verharde terrein is ca. 1.1.50 m² groot en geheel afsluitbaar. Hier zijn ook nog voldoende mogelijkheden tot uitbreiding.

Locatie en bereikbaarheid:
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Hoge Brug. Bedrijventerrein De Hoge Brug ligt aan de noordwestzijde van de kern Malden en wordt begrensd door de Broekkant, de Blankenbergseweg en de afwateringssloot die evenwijdig aan het Maas-Waalkanaal loopt. Het bedrijventerrein bestaat voornamelijk uit kleinschalige en middelgrote, deels consumentgerichte bedrijvigheid, die hoofdzakelijk lokaal en regionaal georiënteerd zijn.

Door de ligging van het bedrijventerrein aan de noordzijde van Malden heeft het object een goede bereikbaarheid. Nijmegen is op slechts enkele kilometers gelegen en daardoor bereikbaar in nog geen 10 minuten rijden. Verder is de op- en afrit van de A73 op eveneens enkele minuten rijden gelegen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens goed te noemen. Op loopafstand zijn diverse bushaltes gelegen welke in verbinding staat met Nijmegen.

Parkeren:
Er is ruim buitenterrein aanwezig met voldoende parkeergelegenheid.

Vloeroppervlakte:
Begane grond: ca. 442 m² v.v.o.
Zolder: ca. 20 m² v.v.o.
Totaal: ca. 462 m² v.v.o.

Opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd met ondermeer onderstaande installaties en voorzieningen:
- CV-ketel
- Deels vloerverwarming
- Houten kozijnen met dubbel glas
- Gedeeltelijk rolluiken
- Dubbele inrit met poort (waarvan 1 poort met sensor)
- Kantoren met basis inbouwpakket waaronder systeemplafonds, verlichting, airco units, elektra-/databekabeling
- Diverse koel- en vriescellen
- Verlichtingsarmaturen
- Personeelsruimte met keuken
- Diverse toiletgroepen en doucheruimte
- Groot verhard buitenterrein
- Vetvangput

Het (dis)functioneren van alle aanwezige installaties en voorzieningen is niet bekend. Hieromtrent worden geen enkele garanties gegeven door verkoper.

Bestemming:
Van toepassing is het bestemmingsplan “Bedrijventerreinen De Hoge Brug, Taaiendijk en Sluisweg”.

De voorzijde is bestemd met “enkelbestemming bedrijventerrein met functieaanduidingen bedrijf tot en met categorie 3.1”. Hierbij zijn toegestaan: milieucategorie 1, 2 en 3.1. De maximum bouwhoogte bedraagt hier 10 m1.

De achterzijde is bestemd met “enkelbestemming bedrijventerrein met functieaanduidingen bedrijf tot en met categorie 3.2 en functieaanduiding specifieke vorm van bedrijf - kunststofverwerkend bedrijf”. Hierbij zijn toegestaan: milieucategorie 1, 2, 3.1 en 3.2 én bedrijven t.b.v. kunststofverwerkend bedrijf. De maximum bouwhoogte bedraagt hier 12 m1.

Het volledige bestemmingsplan is te raadplegen via de website van Ruimtelijke Plannen.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Heumen
Sectie: F
Nummers: 1522-1524-1526-1529-1580-1582-1593-1594

Bijzonderheden:
- De perceelnummers 1593 en 1594 zijn voor 50% eigendom van verkoper en bij de aankoop van dit object zal koper derhalve ook voor 50% eigenaar worden van deze percelen. Het betreft hier de percelen gelegen aan de zuidzijde (links van de inrit aan de linkerzijde van het gebouw) welke in gemeenschappelijke eigendom zijn met de buurman.

Koopprijs:
€ 465.000,-- k.k.

Koopovereenkomst:
- Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).
- In de koopovereenkomst zal tevens een “as is, where is” clausule worden opgenomen inhoudende dat het verkochte wordt overgedragen in de staat waarin deze zich bevindt inclusief alle zichtbare en onzichtbare gebreken, op basis van het “as is, where is” principe. Koper aanvaardt de huidige bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand van de onroerende zaak in alle opzichten.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij de notaris.

Aanvaarding:
In overleg.

Bijzonderheden:
- Eventuele kooptransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het object. Tot deze goedkeuring is verleend, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend;
- Het (dis)functioneren van alle aanwezige installaties en voorzieningen is niet bekend. Hieromtrent worden geen enkele garanties gegeven door verkoper.

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 465.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1950
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Broekkant 53
Plaats Malden
Provincie Gelderland
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein

Terrein

Oppervlakte 1150 m²
Oppervlakte uitbreidingsmogelijkheden 70m²

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte 355 m²
Kantoor oppervlakte 107 m²
Terrein oppervlakte 1150 m²

Energie

Energielabel G
Energielabel einddatum 2034-01-26

Onderhoud

Onderhoud binnen Redelijk
Onderhoud buiten Redelijk

Bedrijfstakken in

Ontdek de bedrijfsruimte

Broekkant 53, 6581 AD, Malden
Broekkant 53, 6581 AD, Malden

Locatie

Broekkant 53, 6581 AD, Malden

Schaduwwijzer

Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie