Beatrixstraat 65 , 6658 EJ, Beneden-leeuwen

  • A
€ 745.000 k.k.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Objectomschrijving: Uniek combinatie wonen/werken object met maar liefst 1.190 m2 vloeroppervlakte! Het half vrijstaande object bestaat uit een bovenwoning (bedrijfswoning) en drietal bedrijfsruimtes op de begane grond. Het object is gelegen op een klein...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 538 m²

Downloads

Objectomschrijving:
Uniek combinatie wonen/werken object met maar liefst 1.190 m2 vloeroppervlakte! Het half vrijstaande object bestaat uit een bovenwoning (bedrijfswoning) en drietal bedrijfsruimtes op de begane grond. Het object is gelegen op een klein bedrijfsterrein in het centrum van Beneden-Leeuwen. De bedrijfsruimtes (65ab) en een drietal kamers onderdeel uitmakende van de bovenwoning worden in verhuurde staat verkocht. Alle huurcontracten hebben een tijdelijk karakter en zijn opzegbaar. Het object is bij uitstek geschikt voor een ondernemer die bij de ‘eigen zaak’ wilt wonen en/of deels een gedeelte wenst te verhuren.

Het object is gebouwd omstreeks 1960 als meubelfabriek waarbij omstreeks 1977 de bovenwoning is opgebouwd. Naar verloop van tijd en diverse splitsingen heeft het gebouw haar huidige functie gekregen. Op de begane grond bevinden zich de drie bedrijfs-/kantooreenheden, een ruime garage met berging en de entree met opgang naar de bovenwoning. De twee bedrijfsunits worden momenteel verhuurd. De kantoorruimte aan de voorzijde staat leeg. De bovenwoning heeft de bestemming "bedrijfswoning" met een mogelijkheid tot kamerverhuur. Momenteel worden er een drietal onzelfstandige kamers verhuurd en zijn er mogelijkheden om dit nader uit te breiden. Deze kamers hebben een eigen woon-/slaapvertrek en delen de keuken en sanitaire voorzieningen.

Het terrein rondom het pand is in eigendom bij derden (op een strookje na) en hiervoor is een erfdienstbaarheid gevestigd hetgeen inhoud een recht van uitweg cq. overpad over een strook grond ter breedte van 7 meter uit de gevel aan de zuid- en westzijde en 15 meter uit de oostzijde.

Indeling:
Bedrijfswoning (65) is gesitueerd op de 1e verdieping met entree, hal en trappenhuis op de begane grond toegankelijk vanaf de voorzijde van het pand. Op de 1e etage is een ruime gang die toegang geeft tot de drie verhuurde kamers en de daarachter gelegen ruimtes. De bedrijfswoning beschikt over een zeer riante woonkamer met open leefkeuken en een dakterras. Het zonnige dakterras, gelegen op het westen, biedt tevens toegang tot de berging en trap naar de garage op de begane grond. Tot de woning behoren verder nog een masterslaapkamer met badkamer en-suite, logeerkamer, hobbykamer, bijkeuken en bergruimte. Er zijn meer dan voldoende mogelijkheden om extra slaapkamers toe te voegen.

De bedrijfs- annex kantoorruimte (65f) is gelegen aan de voorzijde op de begane grond. Deze beschikt over meerdere entrees en bevat meerdere kantoorvertrekken, bedrijfsruimtes, sanitair en technische ruimte.

Aan de achterzijde bevinden zich twee zelfstandige bedrijfsruimtes cq. bedrijfsunits (65ab). Deze ruimtes zijn bij uitstek geschikt als werkplaats of opslagruimte.

Ligging en bereikbaarheid:
Het object is gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein in de bebouwde kom van Beneden-Leeuwen. De bereikbaarheid is goed door de ligging aan de rand van het dorp op steenworp afstand van de Van Heemstraweg. Beneden-Leeuwen is bovendien goed bereikbaar doordat diverse snelwegen goed toegankelijk zijn; op 8 km van de A15 en industrieterrein 'Medel', op 15 km van de A50 en op 25 km van de A2.

Vloeroppervlakte:
Beatrixstraat 65 (bovenwoning)
- Gebruiksoppervlakte wonen 476 m² gbo
- Overige inpandige ruimte 176 m² gbo
- Gebouwgebonden buitenruimte 22 m² gbo

Beatrixstraat 65a
- Bedrijfsruimte 189 m² vvo

Beatrixstraat 65b
- Bedrijfsruimte 210 m² vvo

Beatrixstraat 65f
- Bedrijfs-/kantoorruimte 139 m² vvo

Totaal: 1.190 m² gbo/vvo

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Wamel
Sectie: G
Nummer: 1267
Grootte: 835 m2

Energielabel:
- Beatrixstraat 65a en 65f: Energielabel A
- Beatrixstraat 65: Energielabel C
Het object beschikt gedeeltelijk over muur/dak/glas isolatie.

Bestemming:
De onderhavige onroerende zaak is, volgens ruimtelijkeplannen.nl, gelegen het bestemmingsplan “Bedrijventerreinen” in de gemeente West Maas en Waal.

Het perceel is bestemd met “Bedrijventerrein met functieaanduiding bedrijfswoning, specifieke vorm van bedrijventerrein – 1 en specifieke vorm van wonen - kamerbewoning”.

Hierdoor is ondermeer het volgende toegestaan op het perceel:
a. het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten die staan vermeld in de categorie 1 en 2 van de Lijst van bedrijven, met uitzondering van geluidzoneringsplichtige inrichtingen, ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijventerrein - 1';
b. productiegebonden detailhandel, met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotmiddelen;
c. een internetwinkel met opslag en verzending;
d. bedrijfswoningen, ter plaatse van de aanduiding 'bedrijfswoning';
e. kamerbewoning op de verdieping, ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van wonen - kamerbewoning';
f. de uitoefening van een beroep aan huis in een bedrijfswoning, met dien verstande dat maximaal 40% van de vloeroppervlakte van de bedrijfswoning en bijbehorende bouwwerken mag worden gebruikt ten behoeve van het beroep aan huis, met een maximum van 80 m2.

Voor meer informatie omtrent het bestemmingsplan kan contact worden opgenomen met ons kantoor.

Huursituatie:
- Beatrixstraat 65, 3 kamers verhuurd voor in totaal € 1.374,-- per maand incl. servicekosten
- Beatrixstraat 65a, bedrijfsruimte verhuurd voor € 800,-- per maand exclusief servicekosten, expireert per 30 juni 2023
- Beatrixstraat 65b, bedrijfsruimte verhuurd voor € 750,-- per maand exclusief servicekosten

Koopsom:
€ 745.000,-- k.k.

Opleverniveau:
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd met de thans aanwezige installaties en voorzieningen. In de uiteindelijke verkoopdocumentatie zal er een overzicht worden gemaakt van de aanwezige voorzieningen.

Aanvaarding:
In overleg.

Koopovereenkomst:
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).
In de koopovereenkomst zal een ouderdomsclausule worden toegevoegd.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 745.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1960
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Beatrixstraat 65
Plaats Beneden-leeuwen
Provincie Gelderland
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein
  • In woonwijk

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 379 m²

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte 538 m²

Energie

Energielabel A
Energielabel einddatum 2032-11-03

Onderhoud

Onderhoud binnen Redelijk
Onderhoud buiten Redelijk tot goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de bedrijfsruimte

Beatrixstraat 65, 6658 EJ, Beneden-leeuwen

Locatie

Beatrixstraat 65, 6658 EJ, Beneden-leeuwen

Schaduwwijzer

Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.