WE Fashion verlengt huurovereenkomst en breidt winkel uit in Nijmegen

WE Fashion verlengt huurovereenkomst en breidt winkel uit in Nijmegen

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, heeft namens verhuurder CBRE Investment Management en in collegiale samenwerking met CBRE Nederland, de heronderhandeling begeleid.

WE Fashion heeft de huidige huurovereenkomst voor de winkel op Burchtstraat 3 in Nijmegen langjarig verlengd. Vanaf 1 april 2022 betrekt WE bovendien de naastgelegen winkelunit op Burchtstraat 3b en vergroot hiermee de winkel met 85 m2. Met deze uitbreiding huurt WE Fashion op deze locatie een totaal winkeloppervlak van ca. 1.600 m2 V.V.O..

In 1998 opende WE Fashion de eerste WE store in Nederland met in 2009 de winkel in de Burchtstraat in Nijmegen. Sindsdien is de WE een van de niet meer weg te denken ankers in het straatbeeld van Nijmegen.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars feliciteert alle betrokken partijen met de huurverlenging van het huurcontract en bedankt Rick van Schaik, Joey Korteland en Just van den Hoed voor de prettige samenwerking.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen in de verhuur of verkoop van uw winkelpand? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons kantoor.

Meer weten over dit onderwerp?

WE Fashion verlengt huurovereenkomst en breidt winkel uit in Nijmegen
Sjoerd Heusinkveld
Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie