Twee kantoorruimtes gelegen aan Kerkenbos 1059 te Nijmegen succesvol verhuurd.

Geschreven door Lynn van Zadelhoff op 13 februari 2023

Namens onze opdrachtgever hebben we de twee kantoorruimtes gelegen aan Kerkenbos 1059 te Nijmegen succesvol verhuurd aan Giant Leap Recruitment en FlashTech.

Het betreft twee turn-key kantoorruimtes gelegen op de 2e verdieping van een modern kantoorgebouw op kantorenpark Kerkenbos.

Giant Leap Recruitment is een arbeidsbemiddelingsbureau dat de brug slaat tussen werknemer en werkgever. Giant Leap Recruitment heeft zich gevestigd in een kantoorruimte van ca. 248 m² v.v.o.. FlashTech heeft zich gevestigd in de overige kantoorruimte van ca. 80 m² v.v.o.. FlashTech ontwikkelt innovatieve besturingen en intelligente dashboards voor industriële toepassingen. Dat gaat van het uitlezen van sensoren, besturen van klimaat/ warmte ruimtes tot zelfs complete, geïntegreerde loodsen en warmte faciliteiten.

Wij wensen beide partijen heel veel succes op deze nieuwe locatie!

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor de verhuur of verkoop van uw kantoorruimte? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Sophie van Loon
Neem contact op met Sophie

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Winkelruimte aan de Hertogplein 1 te Nijmegen succesvol verhuurd aan REFORM by Atelier!

Winkelruimte aan de Hertogplein 1 te Nijmegen succesvol verhuurd aan REFORM by Atelier!

Namens onze opdrachtgever hebben we de winkelruimte gelegen aan de Hertogplein 1 te Nijmegen succesvol verhuurd aan REFORM by atelier. REFORM The Pilates...
Beleggingsobject gelegen aan de Stationsweg 15 & Dr. Kuijperstraat 24 te Tiel succesvol verkocht!

Beleggingsobject gelegen aan de Stationsweg 15 & Dr. Kuijperstraat 24 te Tiel succesvol verkocht!

Namens onze opdrachtgever hebben wij de 2 geschakelde winkelruimtes succesvol verkocht aan een particuliere belegger. Het betreft 2 geschakelde objecten gelegen aan de Stationsweg...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie