Twee beleggingsobjecten verkocht in de regio Nijmegen

Twee beleggingsobjecten verkocht in de regio Nijmegen

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner is Dynamis heeft wederom twee beleggingstransacties succesvol mogen begeleiden in de regio Nijmegen.

Aan de Middenkampweg 19 te Nijmegen is het vrijstaande bedrijfsobject van totaal ca. 1.194 m2 verkocht aan een private belegger. Het object is nog langjarig verhuurd aan een medisch laboratorium en beschikt over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Het object is gelegen op Bedrijventerrein Westkanaaldijk. Koper van het object is een particulier belegger.

Daarnaast heeft Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars bemiddeld in een bedrijfspand gelegen aan de Simon Stevinstraat 2-4 te Wijchen, welke in een korte termijn succesvol is verkocht. Het bedrijfsobject is gelegen op bedrijventerrein Wijchen-Oost. Het bedrijfspand beschikt over een totaal oppervlakte van ca. 1.800 m2 en is gelegen op een perceel van 2.635 m2. Het object is in verhuurde staat verkocht met nog een langjarige huurovereenkomst, huurder is een bakkerij technische totaalpartner. Koper van het object is een particulier belegger.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie