Transformatieobject met 49 appartementen in Nijmegen verkocht!

Transformatieobject met 49 appartementen in Nijmegen verkocht!

Namens Frank Olymulder Vastgoedontwikkeling B.V. heeft Strijbosch Thunnissen Makelaars, partner in Dynamis, een turnkey koopovereenkomst gesloten met Credit Linked Beheer B.V. inzake een transformatieobject met 49 duurzame appartementen en 8 parkeerplaatsen. In totaal gaat het om ruim 2.100 m² GBO.

Het object is gelegen in hartje centrum Nijmegen aan de Mariënburgsestraat. Het oorspronkelijke gebouw is in 1933 gebouwd en later omstreeks 1955 herbouwd voor autogarage Vos. De garage is destijds gebouwd in opdracht van H. De Vos, getekend door de Nijmeegse architect Ten Have en gebouwd door aannemer Molenaar. Het pand maakte deel uit van de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog. In de herontwikkeling is tevens rekening gehouden met de kenmerkende gevel welke bewaard zal blijven.

De verkopende partij verwierf het object enkele jaren geleden waarna in gezamenlijkheid met Strijbosch Thunnissen Makelaars het huidige plan is ontwikkeld. De ontwikkeling behelst 49 zelfstandige stadsappartementen variërend in type en oppervlakte. Gelet op de huidige vraag naar stadsappartementen sluit deze ontwikkeling naadloos aan bij de markt.

Wij feliciteren alle betrokken partijen met deze mooie transactie. Credit Linked Beheer B.V. werd geadviseerd door BMV Bedrijfsmakelaars.

Meer weten over dit onderwerp?

Transformatieobject met 49 appartementen in Nijmegen verkocht!
Bauke Coppes
Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie