Monumentale kantoorvilla en aangrenzende kantoorschuur gelegen aan de Wilhelminalaan 2 te Beuningen succesvol verhuurd!

Namens onze opdrachtgever heeft Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, het gehele verhuurtraject mogen begeleiden.

GGZ Verum heeft de kantoorruimtes in gebruik genomen in de kantoorvilla en Ross Holidays heeft zich gevestigd in de kantoorschuur. Het gaat om een oppervlakte van circa 548 m2 en circa 194 m2 v.v.o. kantoorruimte gelegen aan een riante hoekkavel aan de Wilhelminalaan en de van Heemstraweg. De van Heemstraweg is de verbindingsroute tussen Nijmegen en Zaltbommel. De A73 is vanaf deze locatie op nog geen 5 autominuten bereikbaar.

Voor GGZ Verum, voorheen gevestigd aan de van Heemstraweg 64c te Beuningen hebben wij tevens het onderverhuurtraject mogen bemiddelen. Per 1 januari is aan de van Heemstraweg 64c Meat Solutions B.V. gevestigd. Daarmee hebben wij voor GGZ Verum een geschikte onderhuurder weten te plaatsen.

Wij feliciteren de verhuurder met deze succesvolle transactie en wensen de nieuwe huurders veel succes op deze locatie.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor de verhuur of aan huur van een bedrijfsruimte? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Frank Giesen
Neem contact op met Frank

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Winkelruimte aan de Hertogplein 1 te Nijmegen succesvol verhuurd aan REFORM by Atelier!

Winkelruimte aan de Hertogplein 1 te Nijmegen succesvol verhuurd aan REFORM by Atelier!

Namens onze opdrachtgever hebben we de winkelruimte gelegen aan de Hertogplein 1 te Nijmegen succesvol verhuurd aan REFORM by atelier. REFORM The Pilates...
Beleggingsobject gelegen aan de Stationsweg 15 & Dr. Kuijperstraat 24 te Tiel succesvol verkocht!

Beleggingsobject gelegen aan de Stationsweg 15 & Dr. Kuijperstraat 24 te Tiel succesvol verkocht!

Namens onze opdrachtgever hebben wij de 2 geschakelde winkelruimtes succesvol verkocht aan een particuliere belegger. Het betreft 2 geschakelde objecten gelegen aan de Stationsweg...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie