Monumentale kantoorvilla en aangrenzende kantoorschuur gelegen aan de Wilhelminalaan 2 te Beuningen succesvol verhuurd!

Namens onze opdrachtgever heeft Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, het gehele verhuurtraject mogen begeleiden.

GGZ Verum heeft de kantoorruimtes in gebruik genomen in de kantoorvilla en Ross Holidays heeft zich gevestigd in de kantoorschuur. Het gaat om een oppervlakte van circa 548 m2 en circa 194 m2 v.v.o. kantoorruimte gelegen aan een riante hoekkavel aan de Wilhelminalaan en de van Heemstraweg. De van Heemstraweg is de verbindingsroute tussen Nijmegen en Zaltbommel. De A73 is vanaf deze locatie op nog geen 5 autominuten bereikbaar.

Voor GGZ Verum, voorheen gevestigd aan de van Heemstraweg 64c te Beuningen hebben wij tevens het onderverhuurtraject mogen bemiddelen. Per 1 januari is aan de van Heemstraweg 64c Meat Solutions B.V. gevestigd. Daarmee hebben wij voor GGZ Verum een geschikte onderhuurder weten te plaatsen.

Wij feliciteren de verhuurder met deze succesvolle transactie en wensen de nieuwe huurders veel succes op deze locatie.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor de verhuur of aan huur van een bedrijfsruimte? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Frank Giesen
Neem contact op met Frank

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
15.000 m² industriegrond in Druten succesvol verkocht!

15.000 m² industriegrond in Druten succesvol verkocht!

Namens onze opdrachtgever hebben we een bouwperceel van circa 15.000 m² verkocht aan een ontwikkelaar. Het perceel is gelegen aan de Kerkstraat te Druten op bedrijventerrein...
Winkelruimte gelegen in hartje centrum van Nijmegen aan de Van Broeckhuysenstraat succesvol verhuurd!

Winkelruimte gelegen in hartje centrum van Nijmegen aan de Van Broeckhuysenstraat succesvol verhuurd!

Namens onze opdrachtgever hebben we de winkelruimte gelegen aan de Van Broeckhuysenstraat 20-22 te Nijmegen succesvol verhuurd aan Things I Like Things I Love! Deze winkel zal...
Bekijk overzicht