Molenaar Banket koopt bedrijfscomplex aan de Trambaan 24 te Beneden Leeuwen

Het bedrijfscomplex gelegen aan de Trambaan 24 te Beneden Leeuwen is verkocht aan Molenaar Banket, welke reeds gevestigd is in Geldermalsen. Zij heeft deze locatie aangekocht ter uitbreiding van haar huidige activiteiten. Op deze locatie start zij, in aanvulling op haar huidige assortiment, met een nieuwe productielijn.

Molenaar Banket (1923) is een industriële banketfabrikant, ontstaan vanuit de ambachtelijke bakkerij en van hieruit doorgegroeid naar dé specialist in het produceren van hoogwaardige Sprits- en Crémegebak producten, alsmede Walskoekjes en Harde Wener halffabricaten.

Het object aan de Trambaan 24 betreft een bedrijfscomplex met diverse bedrijfs-/showroom-/ winkelunits en omvat in totaal een vloeroppervlakte van ca. 1.335 m2 op een perceel van 3.420 m2.

Het complex is nabij de provinciale weg de N322 (Van Heemstraweg) en de (Nieuwe) Maas en Waalweg gelegen, welke goede ontsluitingen heeft met de A15, A73 en A50. De locatie is per openbaar vervoer goed bereikbaar, een bushalte is in de directe omgeving gelegen.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft namens de verkoper het verkoopproces begeleidt en voor de contractvorming zorg gedragen.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Kantoor-/winkelruimte gelegen op een toplocatie aan de van Welderenstraat 106 te Nijmegen succesvol verhuurd!

Kantoor-/winkelruimte gelegen op een toplocatie aan de van Welderenstraat 106 te Nijmegen succesvol verhuurd!

Namens onze opdrachtgever hebben wij de kantoor-/winkelruimte van circa 142 m² v.v.o. in het stadscentrum van Nijmegen succesvol verhuurd. De nieuwe huurder zal per 1 december 2023 haar...
Bedrijfswoning met bedrijfsruimte van circa 680 m² gelegen aan  Kerkenbos 1036 te Nijmegen succesvol verkocht!

Bedrijfswoning met bedrijfsruimte van circa 680 m² gelegen aan Kerkenbos 1036 te Nijmegen succesvol verkocht!

Namens onze opdrachtgever hebben we de bedrijfswoning met bedrijfsruimte gelegen aan Kerkenbos 1036 te Nijmegen succesvol verkocht. Het betreft een bedrijfsruimte voorzien van een...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie