Molenaar Banket koopt bedrijfscomplex aan de Trambaan 24 te Beneden Leeuwen

Het bedrijfscomplex gelegen aan de Trambaan 24 te Beneden Leeuwen is verkocht aan Molenaar Banket, welke reeds gevestigd is in Geldermalsen. Zij heeft deze locatie aangekocht ter uitbreiding van haar huidige activiteiten. Op deze locatie start zij, in aanvulling op haar huidige assortiment, met een nieuwe productielijn.

Molenaar Banket (1923) is een industriële banketfabrikant, ontstaan vanuit de ambachtelijke bakkerij en van hieruit doorgegroeid naar dé specialist in het produceren van hoogwaardige Sprits- en Crémegebak producten, alsmede Walskoekjes en Harde Wener halffabricaten.

Het object aan de Trambaan 24 betreft een bedrijfscomplex met diverse bedrijfs-/showroom-/ winkelunits en omvat in totaal een vloeroppervlakte van ca. 1.335 m2 op een perceel van 3.420 m2.

Het complex is nabij de provinciale weg de N322 (Van Heemstraweg) en de (Nieuwe) Maas en Waalweg gelegen, welke goede ontsluitingen heeft met de A15, A73 en A50. De locatie is per openbaar vervoer goed bereikbaar, een bushalte is in de directe omgeving gelegen.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft namens de verkoper het verkoopproces begeleidt en voor de contractvorming zorg gedragen.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Beleggingsobject gelegen aan de Burchtstraat 25-27 te Nijmegen succesvol verkocht!

Beleggingsobject gelegen aan de Burchtstraat 25-27 te Nijmegen succesvol verkocht!

Namens onze opdrachtgever A.S.R. Real Estate hebben wij het woon-/winkelpand van ca. 298 m² v.v.o. gelegen in het stadscentrum van Nijmegen succesvol verkocht aan een particuliere...
Winkelruimte aan de befaamde Lange Hezelstraat te Nijmegen succesvol verhuurd!

Winkelruimte aan de befaamde Lange Hezelstraat te Nijmegen succesvol verhuurd!

Namens onze opdrachtgever hebben we de winkelruimte van ca. 181 m² gelegen aan de Lange Hezelstraat 82 te Nijmegen succesvol verhuurd aan Vintage Island....
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie