Karakteristieke winkelruimte gelegen op de Lange Hezelstraat 86 te Nijmegen binnen één maand succesvol verhuurd!

Geschreven door Lynn van Zadelhoff op 25 augustus 2023

Namens onze opdrachtgever hebben we de winkelruimte gelegen aan de Lange Hezelstraat 86 te Nijmegen succesvol mogen verhuren aan de partij Consuminderen. Consuminderen in- en verkoopt duurzame merken tweedehands kinderkleding in mooie staat. Zij zullen in september hun deuren openen!

Het betreft een karakteristieke winkelruimte van circa 106 m² en heeft een prachtige, authentieke winkelpui. De Lange Hezelstraat biedt als oudste winkelstraat van Nederland een grote verzameling van bijzondere winkels en horecazaken.

Wij feliciteren alle betrokken partijen met deze mooie transactie! Tevens wensen wij nieuwe huurder Consuminderen heel veel succes op hun nieuwe locatie.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor de verhuur of verkoop van uw winkelruimte? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Sjoerd Heusinkveld
Neem contact op met Sjoerd

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Beleggingsobject gelegen aan de Burchtstraat 25-27 te Nijmegen succesvol verkocht!

Beleggingsobject gelegen aan de Burchtstraat 25-27 te Nijmegen succesvol verkocht!

Namens onze opdrachtgever A.S.R. Real Estate hebben wij het woon-/winkelpand van ca. 298 m² v.v.o. gelegen in het stadscentrum van Nijmegen succesvol verkocht aan een particuliere...
Winkelruimte aan de befaamde Lange Hezelstraat te Nijmegen succesvol verhuurd!

Winkelruimte aan de befaamde Lange Hezelstraat te Nijmegen succesvol verhuurd!

Namens onze opdrachtgever hebben we de winkelruimte van ca. 181 m² gelegen aan de Lange Hezelstraat 82 te Nijmegen succesvol verhuurd aan Vintage Island....
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie