Kantoorruimte van circa 273 m² gelegen aan Oranjesingel 76 te Nijmegen 2e verdieping succesvol verhuurd!

Geschreven door Lynn van Zadelhoff op 5 oktober 2023

Namens onze opdrachtgever hebben wij samen met Stonevest B.V. de kantoorruimte gelegen aan Oranjesingel 76 te Nijmegen 2e verdieping succesvol verhuurd aan Buurtteams Volwassenen Nijmegen. Zij zullen hier hun nieuwe hoofdkantoor gaan vestigen.

Het betreft een kantoorruimte van ca. 273 m² gelegen op de tweede verdieping van een kantoorpand bestaande uit vier etages. Het pand is gelegen op een prominente zichtlocatie op de hoek van de Hertogstraat/ Oranjesingel. Aan de bekende Oranjesingel zijn vele bedrijven gevestigd en diverse horeca gelegenheden!

Wij feliciteren alle betrokken partijen met de mooie transactie en wensen Buurtteams Volwassenen Nijmegen veel succes op deze nieuwe locatie!

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen in de verkoop of verhuur van uw kantoorruimte? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons kantoor.

Sophie van Loon
Neem contact op met Sophie

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Beleggingsobject gelegen aan de Burchtstraat 25-27 te Nijmegen succesvol verkocht!

Beleggingsobject gelegen aan de Burchtstraat 25-27 te Nijmegen succesvol verkocht!

Namens onze opdrachtgever A.S.R. Real Estate hebben wij het woon-/winkelpand van ca. 298 m² v.v.o. gelegen in het stadscentrum van Nijmegen succesvol verkocht aan een particuliere...
Winkelruimte aan de befaamde Lange Hezelstraat te Nijmegen succesvol verhuurd!

Winkelruimte aan de befaamde Lange Hezelstraat te Nijmegen succesvol verhuurd!

Namens onze opdrachtgever hebben we de winkelruimte van ca. 181 m² gelegen aan de Lange Hezelstraat 82 te Nijmegen succesvol verhuurd aan Vintage Island....
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie