Kantoorruimte van circa 273 m² gelegen aan Oranjesingel 76 te Nijmegen 2e verdieping succesvol verhuurd!

Geschreven door Lynn van Zadelhoff op 5 oktober 2023

Namens onze opdrachtgever hebben wij samen met Stonevest B.V. de kantoorruimte gelegen aan Oranjesingel 76 te Nijmegen 2e verdieping succesvol verhuurd aan Buurtteams Volwassenen Nijmegen. Zij zullen hier hun nieuwe hoofdkantoor gaan vestigen.

Het betreft een kantoorruimte van ca. 273 m² gelegen op de tweede verdieping van een kantoorpand bestaande uit vier etages. Het pand is gelegen op een prominente zichtlocatie op de hoek van de Hertogstraat/ Oranjesingel. Aan de bekende Oranjesingel zijn vele bedrijven gevestigd en diverse horeca gelegenheden!

Wij feliciteren alle betrokken partijen met de mooie transactie en wensen Buurtteams Volwassenen Nijmegen veel succes op deze nieuwe locatie!

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen in de verkoop of verhuur van uw kantoorruimte? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons kantoor.

Sophie van Loon
Neem contact op met Sophie

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
15.000 m² industriegrond in Druten succesvol verkocht!

15.000 m² industriegrond in Druten succesvol verkocht!

Namens onze opdrachtgever hebben we een bouwperceel van circa 15.000 m² verkocht aan een ontwikkelaar. Het perceel is gelegen aan de Kerkstraat te Druten op bedrijventerrein...
Winkelruimte gelegen in hartje centrum van Nijmegen aan de Van Broeckhuysenstraat succesvol verhuurd!

Winkelruimte gelegen in hartje centrum van Nijmegen aan de Van Broeckhuysenstraat succesvol verhuurd!

Namens onze opdrachtgever hebben we de winkelruimte gelegen aan de Van Broeckhuysenstraat 20-22 te Nijmegen succesvol verhuurd aan Things I Like Things I Love! Deze winkel zal...
Bekijk overzicht