Kantoorruimte gelegen aan de Stieltjesstraat 31-33 te Nijmegen succesvol verhuurd!

Geschreven door Lynn van Zadelhoff op 6 januari 2023

Namens onze opdrachtgever Vesteda hebben we de kantoorruimte gelegen aan de Stieltjesstraat 31-33 te Nijmegen succesvol verhuurd aan WolfRam Chain. Wolfram Chain is een uitzendbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van werknemers in de logistiek.

Het betreft een representatieve kantoorruimte van ca. 170 m² v.v.o. gelegen op de begane grond op een goede locatie nabij het Centraal Station Nijmegen. De kantoorruimte is verdeeld in diverse ruimtes en beschikt over 2 parkeerplekken gelegen aan Kronenburgersingel. Vanuit de Stieltjesstraat loopt u zo het Kronenburgerpark in en de Lange Hezelstraat waar zowel landelijke als typische Nijmeegse ondernemers gevestigd zijn.

Wij wensen WolfRam Chain heel veel succes op deze nieuwe locatie!

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor de verhuur of verkoop van uw kantoorruimte? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Sophie van Loon
Neem contact op met Sophie

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
15.000 m² industriegrond in Druten succesvol verkocht!

15.000 m² industriegrond in Druten succesvol verkocht!

Namens onze opdrachtgever hebben we een bouwperceel van circa 15.000 m² verkocht aan een ontwikkelaar. Het perceel is gelegen aan de Kerkstraat te Druten op bedrijventerrein...
Winkelruimte gelegen in hartje centrum van Nijmegen aan de Van Broeckhuysenstraat succesvol verhuurd!

Winkelruimte gelegen in hartje centrum van Nijmegen aan de Van Broeckhuysenstraat succesvol verhuurd!

Namens onze opdrachtgever hebben we de winkelruimte gelegen aan de Van Broeckhuysenstraat 20-22 te Nijmegen succesvol verhuurd aan Things I Like Things I Love! Deze winkel zal...
Bekijk overzicht