Kantoor-/winkelruimte gelegen in het centrum van Nijmegen aan de van Welderenstraat 81 te Nijmegen succesvol verhuurd!

Geschreven door Lynn van Zadelhoff op 22 december 2023

Namens onze opdrachtgever hebben we de kantoor-/winkelruimte gelegen aan de van Welderenstraat 81 te Nijmegen succesvol verhuurd! Sinds 2016 heeft hier Lundia in gezeten en heeft ons in de armen genomen om een nieuwe huurder te zoeken; Foodies!

Foodies is een tijdschrift en zij zullen de ruimte gaan gebruiken voor onder andere de fotografie van hun magazine maar ook zullen ze samen gaan werken met een kok om diverse gerechten te bereiden voor de fotografie. Foodies zal zich gaan vestigen per 1 januari 2024.

De winkel-/kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van circa 141 m². Het object dateert uit 1886 en heeft een authentieke uitstraling. In de Van Welderenstraat zijn diverse winkels, dienstverleners en horecagelegenheden gevestigd.

Wij feliciteren alle betrokken partijen met de mooie transactie en wensen Foodies veel succes op deze nieuwe locatie!

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen in de verkoop of verhuur van uw kantoor of winkelruimte? Of wilt u meer weten over deze transactie? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons kantoor.

Sophie van Loon
Neem contact op met Sophie

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
15.000 m² industriegrond in Druten succesvol verkocht!

15.000 m² industriegrond in Druten succesvol verkocht!

Namens onze opdrachtgever hebben we een bouwperceel van circa 15.000 m² verkocht aan een ontwikkelaar. Het perceel is gelegen aan de Kerkstraat te Druten op bedrijventerrein...
Winkelruimte gelegen in hartje centrum van Nijmegen aan de Van Broeckhuysenstraat succesvol verhuurd!

Winkelruimte gelegen in hartje centrum van Nijmegen aan de Van Broeckhuysenstraat succesvol verhuurd!

Namens onze opdrachtgever hebben we de winkelruimte gelegen aan de Van Broeckhuysenstraat 20-22 te Nijmegen succesvol verhuurd aan Things I Like Things I Love! Deze winkel zal...
Bekijk overzicht