Hoogveld 20 te Cuijk verhuurd!

Namens de verhuurder heeft Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis Logistiek, het gehele verhuurtraject mogen begeleiden.

De verhuurde bedrijfsruimte aan de Hoogveld 20 te Cuijk bestaat uit drie verschillende bedrijfshallen waarvan een met laadkuil voorzien van overheaddeuren.

De huurderSmits Rolluiken en Zonwering B.V. zal de ruimte hoofdzakelijk gaan gebruiken ter uitbreiding van haar productiecapaciteit en opslagruimte. Smits Rolluiken en Zonwering B.V. is een geschikte partner voor de professional in kant en klare zonweringproducten. Ze zijn fabrikant van een breed assortiment buitenzonwering en rolluiken welke op bestelling op maat gemaakt worden.

Met deze transactie zijn de laatste vierkante meters bedrijfsruimtes van de in totaal ruim 7.000 m² aanwezige bedrijfsruimtes ingevuld.
Op deze locatie bieden wij momenteel nog circa 1.000 m² lichte productieruimte en ruim 1.200 m² kantoorruimte aan met ruim voldoende parkeergelegenheid.

Wij feliciteren de verhuurder met deze succesvolle transactie en wensen de nieuwe huurder veel succes op deze locatie.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor de verhuur of aanhuur van een bedrijfsruimte? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Hoogveld 20 te Cuijk verhuurd!
Bauke Coppes
Neem contact op met Bauke

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Beleggingsobject gelegen aan de Burchtstraat 25-27 te Nijmegen succesvol verkocht!

Beleggingsobject gelegen aan de Burchtstraat 25-27 te Nijmegen succesvol verkocht!

Namens onze opdrachtgever A.S.R. Real Estate hebben wij het woon-/winkelpand van ca. 298 m² v.v.o. gelegen in het stadscentrum van Nijmegen succesvol verkocht aan een particuliere...
Winkelruimte aan de befaamde Lange Hezelstraat te Nijmegen succesvol verhuurd!

Winkelruimte aan de befaamde Lange Hezelstraat te Nijmegen succesvol verhuurd!

Namens onze opdrachtgever hebben we de winkelruimte van ca. 181 m² gelegen aan de Lange Hezelstraat 82 te Nijmegen succesvol verhuurd aan Vintage Island....
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie