Deli Home huurt 4.600 m2 kantoorruimte in Gorinchem

VGZ Organisatie verhuurd voor de resterende looptijd van hun erfpacht verplichting tot april 2024, bouwdeel B bestaande uit ca. 4.600 m2 kantoorruimte en 100 parkeerplaatsen aan het Stadhuisplein 70 te Gorinchem aan Deli Home. Bouwdeel A, bestaande uit ca. 2.700 m2 is momenteel nog grotendeels in gebruik bij zorgverzekeraar VGZ en zal in de loop van 2018 tevens beschikbaar komen voor verhuur.

Huurder Deli Home ontwikkelt, produceert en distribueert een breed assortiment van productconcepten ter verbetering van het interieur van de woning, waaronder deuren, op maat gemaakte kasten, vloeren, sanitair, horren en hout- en plaatmaterialen. Deli Home is marktleider in de Benelux en verdeelt haar assortiment in meerdere Europese landen, via zowel de professionele markt als de DHZ-markt onder verschillende merknamen, waaronder Skantrae, Bruynzeel, Cando en Lundia.

De operationele entiteiten van Deli Home zijn vooraanstaande spelers in hun productcategorieën en behalen een gezamenlijke omzet van €230 miljoen verspreid over 10 landen. Deli Home is voornamelijk actief in het B2B segment en wordt gekenmerkt door een uitstekend category management en focus op de eindklant. Bovendien bezit zij een leidend logistiek netwerk dat kan omgaan met de typische en uitdagende vormen van haar producten. Deli Home heeft 800 werknemers.

Strijbosch Thunnissen bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis bracht de transactie collegiaal tot stand met Ooms bedrijfshuisvesting, kantoor Drechtsteden, partner in Dynamis namens de erfpachter VGZ Organisatie B.V.. De eigenaar werd vertegenwoordigd en geadviseerd door APF-International bij deze transactie.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Winkelruimte van ca. 167 m² gelegen in hartje centrum van Nijmegen succesvol verhuurd!

Winkelruimte van ca. 167 m² gelegen in hartje centrum van Nijmegen succesvol verhuurd!

Namens onze opdrachtgever hebben we de winkelruimte gelegen aan de Molenstraat 128 te Nijmegen succesvol verhuurd aan een concept store! Deze winkel zal onder andere lifestyleproducten, kleding,...
Kantoorruimte van ca. 150 m² v.v.o. gelegen aan Kerkenbos 1032A te Nijmegen succesvol verhuurd!

Kantoorruimte van ca. 150 m² v.v.o. gelegen aan Kerkenbos 1032A te Nijmegen succesvol verhuurd!

Namens onze opdrachtgever hebben we de kantoorruimte gelegen aan Kerkenbos 1032A te Nijmegen succesvol verhuurd aan Kievit Orthopedie. Kievit Orthopedie is...
Bekijk overzicht