Courante winkelruimte van maar liefst ca. 448 m² gelegen aan de Burchtstraat 15 te Nijmegen succesvol verhuurd aan BoekenVoordeel!

Geschreven door Lynn van Zadelhoff op 5 september 2023

Namens onze opdrachtgever hebben wij de winkelruimte gelegen aan de Burchtstraat 15 te Nijmegen succesvol verhuurd aan BoekenVoordeel. BoekenVoordeel zal medio september 2023 zich gaan vestigen op deze nieuwe locatie!

Het betreft een courante winkelruimte met een oppervlakte van circa 448 m² op een A1 locatie in het stadscentrum van Nijmegen. De winkelruimte is gelegen tussen de Grote Markt en de Marikenstraat, vlakbij de Broerstraat. De winkelruimte is voorzien van een prachtige glazen pui. De verkoop vloeroppervlakte van de ruimte op de begane grond is circa 145 m² v.v.o., de eerste verdieping is circa 143 m² v.v.o., en de kelder is circa 150 m² v.v.o..

Wij feliciteren alle betrokken partijen met de mooie transactie en wensen BoekenVoordeel heel veel succes op deze nieuwe locatie!

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen in de verkoop of verhuur van uw winkelruimte? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons kantoor.

Sjoerd Heusinkveld
Neem contact op met Sjoerd

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Winkelruimte van circa 225 m² gelegen aan de Marikenstraat 47-49 te Nijmegen succesvol verhuurd!

Winkelruimte van circa 225 m² gelegen aan de Marikenstraat 47-49 te Nijmegen succesvol verhuurd!

Namens onze opdrachtgever hebben wij de winkelruimte gelegen aan de Marikenstraat 47-49 te Nijmegen succesvol mogen verhuren aan Pipoos. Pipoos verkoopt onder...
Bedrijfsobject met riant terrein aan de Bolder 10 te Heumen succesvol verhuurd!

Bedrijfsobject met riant terrein aan de Bolder 10 te Heumen succesvol verhuurd!

Namens onze opdrachtgever, een particuliere belegger, hebben we de bedrijfs- annex kantoorruimte van 282 m² met verhard buitenterrein van 2.275 m² verhuurd aan een transportbedrijf uit...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie