Courante winkelruimte van maar liefst ca. 448 m² gelegen aan de Burchtstraat 15 te Nijmegen succesvol verhuurd aan BoekenVoordeel!

Geschreven door Lynn van Zadelhoff op 5 september 2023

Namens onze opdrachtgever hebben wij de winkelruimte gelegen aan de Burchtstraat 15 te Nijmegen succesvol verhuurd aan BoekenVoordeel. BoekenVoordeel zal medio september 2023 zich gaan vestigen op deze nieuwe locatie!

Het betreft een courante winkelruimte met een oppervlakte van circa 448 m² op een A1 locatie in het stadscentrum van Nijmegen. De winkelruimte is gelegen tussen de Grote Markt en de Marikenstraat, vlakbij de Broerstraat. De winkelruimte is voorzien van een prachtige glazen pui. De verkoop vloeroppervlakte van de ruimte op de begane grond is circa 145 m² v.v.o., de eerste verdieping is circa 143 m² v.v.o., en de kelder is circa 150 m² v.v.o..

Wij feliciteren alle betrokken partijen met de mooie transactie en wensen BoekenVoordeel heel veel succes op deze nieuwe locatie!

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen in de verkoop of verhuur van uw winkelruimte? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons kantoor.

Sjoerd Heusinkveld
Neem contact op met Sjoerd

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
15.000 m² industriegrond in Druten succesvol verkocht!

15.000 m² industriegrond in Druten succesvol verkocht!

Namens onze opdrachtgever hebben we een bouwperceel van circa 15.000 m² verkocht aan een ontwikkelaar. Het perceel is gelegen aan de Kerkstraat te Druten op bedrijventerrein...
Winkelruimte gelegen in hartje centrum van Nijmegen aan de Van Broeckhuysenstraat succesvol verhuurd!

Winkelruimte gelegen in hartje centrum van Nijmegen aan de Van Broeckhuysenstraat succesvol verhuurd!

Namens onze opdrachtgever hebben we de winkelruimte gelegen aan de Van Broeckhuysenstraat 20-22 te Nijmegen succesvol verhuurd aan Things I Like Things I Love! Deze winkel zal...
Bekijk overzicht