Circa 13.000 m2 bedrijfsruimte verhuurd op Bijsterhuizen 1107 te Nijmegen

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis kantoor Nijmegen, heeft namens Broekman Beheer B.V. de bedrijfsruimte gelegen aan Bijsterhuizen 1107 langjarig verhuurd, de huurder is BVB Substrates B.V., een expert op het gebied van het produceren en leveren van substraten voor alles wat groeit.

Het betreffen hier drie aan elkaar geschakelde bedrijfshallen van ieder ca. 4.100 m2 groot met vrijstaande kantoorruimte van ca. 980 m2, gelegen op een perceel van 22.300 m2.

Industrieterrein Bijsterhuizen is met 250 hectare het grootste Gelderse bedrijventerrein en ligt ideaal tussen de Randstad en Duitsland. Inmiddels zijn veel hoogwaardige bedrijven in de sectoren industrie, handel en logistiek reeds op het terrein gevestigd, waaronder TDG, TNT Logistics en diverse lokale partijen. Binnen één uur is zowel Amsterdam, Rotterdam als Düsseldorf bereikbaar. Een groot aantal op-/afritten van diverse snelwegen is op korte afstand nabij, zodat de aan- en afvoer van goederen zo optimaal mogelijk kan worden gestructureerd.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
15.000 m² industriegrond in Druten succesvol verkocht!

15.000 m² industriegrond in Druten succesvol verkocht!

Namens onze opdrachtgever hebben we een bouwperceel van circa 15.000 m² verkocht aan een ontwikkelaar. Het perceel is gelegen aan de Kerkstraat te Druten op bedrijventerrein...
Winkelruimte gelegen in hartje centrum van Nijmegen aan de Van Broeckhuysenstraat succesvol verhuurd!

Winkelruimte gelegen in hartje centrum van Nijmegen aan de Van Broeckhuysenstraat succesvol verhuurd!

Namens onze opdrachtgever hebben we de winkelruimte gelegen aan de Van Broeckhuysenstraat 20-22 te Nijmegen succesvol verhuurd aan Things I Like Things I Love! Deze winkel zal...
Bekijk overzicht