Centralpoint kiest opnieuw voor Nijmegen.

Centralpoint heeft onlangs een langjarig huurcontract getekend voor circa 6.000 m² kantoorruimte en 187 parkeerplaatsen gelegen aan de Wijchenseweg 20 te Nijmegen. Centralpoint is de grootste IT-reseller van de Benelux. Centralpoint is ontstaan door het samengaan van Scholten Awater, Centralpoint.nl en Infotheek en heeft 500 medewerkers in dienst.

De huisvesting voor Centralpoint in dit object betreft een verdubbeling van het huidige gehuurde. De lopende huurperiode eindigde en Centralpoint is sterk groeiende. Op basis van een vooruitstrevende toekomstvisie zijn de mogelijkheden voor de toekomstige huisvesting in kaart gebracht, nieuwbouw en bestaande bouw zijn overwogen, zo geeft Richard Willekes van RWRES B.V. aan die de huisvestingsbelangen behartigde van Centralpoint. Verhuurder VGZ Vastgoed B.V. werd in deze huurtransactie bijgestaan door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, Partner in Dynamis. Het beheer van het object wordt gevoerd door Strijbosch Thunnissen Vastgoedmanagement.

Het kantoorgebouw omhelst circa 12.000 m² en 386 parkeerplaatsen en heeft momenteel een bezettingsgraad van ruim 80%. Momenteel is er nog circa 1630 m² kantoorruimte beschikbaar voor verhuur. Het gehuurde beschikt over centrale voorzieningen, waaronder een bemande receptie, fraaie binnentuin en bedrijfsrestaurant voor alle huurders.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Kantoor-/winkelruimte gelegen op een toplocatie aan de van Welderenstraat 106 te Nijmegen succesvol verhuurd!

Kantoor-/winkelruimte gelegen op een toplocatie aan de van Welderenstraat 106 te Nijmegen succesvol verhuurd!

Namens onze opdrachtgever hebben wij de kantoor-/winkelruimte van circa 142 m² v.v.o. in het stadscentrum van Nijmegen succesvol verhuurd. De nieuwe huurder zal per 1 december 2023 haar...
Bedrijfswoning met bedrijfsruimte van circa 680 m² gelegen aan  Kerkenbos 1036 te Nijmegen succesvol verkocht!

Bedrijfswoning met bedrijfsruimte van circa 680 m² gelegen aan Kerkenbos 1036 te Nijmegen succesvol verkocht!

Namens onze opdrachtgever hebben we de bedrijfswoning met bedrijfsruimte gelegen aan Kerkenbos 1036 te Nijmegen succesvol verkocht. Het betreft een bedrijfsruimte voorzien van een...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie