Centralpoint kiest opnieuw voor Nijmegen.

Centralpoint heeft onlangs een langjarig huurcontract getekend voor circa 6.000 m² kantoorruimte en 187 parkeerplaatsen gelegen aan de Wijchenseweg 20 te Nijmegen. Centralpoint is de grootste IT-reseller van de Benelux. Centralpoint is ontstaan door het samengaan van Scholten Awater, Centralpoint.nl en Infotheek en heeft 500 medewerkers in dienst.

De huisvesting voor Centralpoint in dit object betreft een verdubbeling van het huidige gehuurde. De lopende huurperiode eindigde en Centralpoint is sterk groeiende. Op basis van een vooruitstrevende toekomstvisie zijn de mogelijkheden voor de toekomstige huisvesting in kaart gebracht, nieuwbouw en bestaande bouw zijn overwogen, zo geeft Richard Willekes van RWRES B.V. aan die de huisvestingsbelangen behartigde van Centralpoint. Verhuurder VGZ Vastgoed B.V. werd in deze huurtransactie bijgestaan door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, Partner in Dynamis. Het beheer van het object wordt gevoerd door Strijbosch Thunnissen Vastgoedmanagement.

Het kantoorgebouw omhelst circa 12.000 m² en 386 parkeerplaatsen en heeft momenteel een bezettingsgraad van ruim 80%. Momenteel is er nog circa 1630 m² kantoorruimte beschikbaar voor verhuur. Het gehuurde beschikt over centrale voorzieningen, waaronder een bemande receptie, fraaie binnentuin en bedrijfsrestaurant voor alle huurders.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Winkelruimte van ca. 167 m² gelegen in hartje centrum van Nijmegen succesvol verhuurd!

Winkelruimte van ca. 167 m² gelegen in hartje centrum van Nijmegen succesvol verhuurd!

Namens onze opdrachtgever hebben we de winkelruimte gelegen aan de Molenstraat 128 te Nijmegen succesvol verhuurd aan een concept store! Deze winkel zal onder andere lifestyleproducten, kleding,...
Kantoorruimte van ca. 150 m² v.v.o. gelegen aan Kerkenbos 1032A te Nijmegen succesvol verhuurd!

Kantoorruimte van ca. 150 m² v.v.o. gelegen aan Kerkenbos 1032A te Nijmegen succesvol verhuurd!

Namens onze opdrachtgever hebben we de kantoorruimte gelegen aan Kerkenbos 1032A te Nijmegen succesvol verhuurd aan Kievit Orthopedie. Kievit Orthopedie is...
Bekijk overzicht