Beleggingsobject van ca. 888 m2 gelegen aan Molenstraat 82/Karrengas 56 te Nijmegen succesvol verkocht.

Namens onze opdrachtgever heeft Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, het verkooptraject van dit woon-winkelpand mogen begeleiden. Het betreft een winkelruimte op de begane grond en 7 bovenliggende wooneenheden. Strijbosch Thunnissen Vastgoedmanagement zal tevens het volledige beheer namens de kopers gaan uitvoeren.

Het betreft een pand met energielabel A gelegen in hartje Nijmegen centrum. Op de begane grond is een door ST Bedrijfsmakelaars volledig verhuurde commerciële ruimte gesitueerd van ca. 495 m2 en op de bovenliggende verdiepingen ca. 393 m2 verdeeld over 7 zelfstandige appartementen.

Het object is gelegen in het kernwinkelgebied in het centrum van Nijmegen. De Molenstraat vormt samen met de Broerstraat, de Marikenstraat, de Burchtstraat en het Plein 1944 het kernwinkelgebied van Nijmegen. De Molenstraat ligt in het verlengde van de Broerstraat en in de directe omgeving zijn enkele landelijke winkelketens, maar ook veel speciaalzaken gevestigd. Daarnaast zijn er diverse horecagelegenheden in de omgeving gelegen.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars feliciteert alle betrokken partijen met deze mooie transactie.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen in de aankoop of verkoop van uw beleggingspand? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons kantoor.

Sjoerd Heusinkveld
Neem contact op met Sjoerd

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Beleggingsobject gelegen aan de Burchtstraat 25-27 te Nijmegen succesvol verkocht!

Beleggingsobject gelegen aan de Burchtstraat 25-27 te Nijmegen succesvol verkocht!

Namens onze opdrachtgever A.S.R. Real Estate hebben wij het woon-/winkelpand van ca. 298 m² v.v.o. gelegen in het stadscentrum van Nijmegen succesvol verkocht aan een particuliere...
Winkelruimte aan de befaamde Lange Hezelstraat te Nijmegen succesvol verhuurd!

Winkelruimte aan de befaamde Lange Hezelstraat te Nijmegen succesvol verhuurd!

Namens onze opdrachtgever hebben we de winkelruimte van ca. 181 m² gelegen aan de Lange Hezelstraat 82 te Nijmegen succesvol verhuurd aan Vintage Island....
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie