Authentiek winkelpand van ca. 89 m2 aan de Lange Hezelstraat 90 a te Nijmegen succesvol verkocht!

Namens onze opdrachtgever heeft Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, het verkooptraject van dit authentieke winkelpand mogen begeleiden.

De Lange Hezelstraat, een winkelstraat gelegen op een goede B locatie, is een van de mooiste authentieke winkelstraten van Nijmegen. De winkelstraat werd de laatste jaren door de stadsontwikkelingen in Nijmegen-West steeds populairder en drukker bezocht en is daardoor voor veel lokale en landelijke ondernemers een perfecte uitvalsbasis. Tevens is de straat uitstekend bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer. Het centraal station is gelegen op 10 minuten loopafstand.

Het pand is verkocht aan een particuliere belegger uit Nijmegen. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars mag namens de belegger tevens de verhuur bemiddelen. Indien u interesse heeft om het winkelpand te huren kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Wij feliciteren de betrokken partijen met deze mooie transactie.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen in de aan- en/of verkoop van uw winkelpand? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Sjoerd Heusinkveld
Neem contact op met Sjoerd

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Kantoor-/winkelruimte gelegen op een toplocatie aan de van Welderenstraat 106 te Nijmegen succesvol verhuurd!

Kantoor-/winkelruimte gelegen op een toplocatie aan de van Welderenstraat 106 te Nijmegen succesvol verhuurd!

Namens onze opdrachtgever hebben wij de kantoor-/winkelruimte van circa 142 m² v.v.o. in het stadscentrum van Nijmegen succesvol verhuurd. De nieuwe huurder zal per 1 december 2023 haar...
Bedrijfswoning met bedrijfsruimte van circa 680 m² gelegen aan  Kerkenbos 1036 te Nijmegen succesvol verkocht!

Bedrijfswoning met bedrijfsruimte van circa 680 m² gelegen aan Kerkenbos 1036 te Nijmegen succesvol verkocht!

Namens onze opdrachtgever hebben we de bedrijfswoning met bedrijfsruimte gelegen aan Kerkenbos 1036 te Nijmegen succesvol verkocht. Het betreft een bedrijfsruimte voorzien van een...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie