Alle 58 nieuwbouw bedrijfs-/opslagunits op Bedrijventerrein Bijsterhuizen succesvol verkocht!

Namens WoDo Vastgoed en HK Vastgoed heeft Strijbosch Thunnissen Makelaars, partner in Dynamis de verkoop van de units bemiddeld. In een kort tijdsbestek zijn de bedrijfs-/opslagunits verkocht aan zowel ondernemers en beleggers, als particulieren. In totaal gaat het om circa 3.000m² B.V.O.

De ontwikkeling bevindt zich op zichtlocatie aan de doorgangsweg de A326, een toegangsweg met daaraan de belangrijkste zichtlocaties van Bijsterhuizen.

Het Businesspark Nijmegen bestaat uit 58 units met een bruto vloeroppervlakte variërend van 28 m² tot en met 144 m². Daarvan zijn 16 units voorzien van een verdiepingsvloer. Elke bedrijfsunit beschikt overheaddeur met een sectionaaldeur waardoor de units door diverse voertuigen toegankelijk is. De met metsel afgewerkte gevels gaan zorgen voor een exclusieve uitstraling. Dit nieuwbouwproject is een unieke toevoeging aan het Nijmeegse bedrijventerrein Bijsterhuizen.

Wij feliciteren alle betrokken partijen met deze mooie transactie en willen WoDo Vastgoed en HK Vastgoed bedanken voor de prettige samenwerking.

Frank Giesen
Neem contact op met Frank

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
15.000 m² industriegrond in Druten succesvol verkocht!

15.000 m² industriegrond in Druten succesvol verkocht!

Namens onze opdrachtgever hebben we een bouwperceel van circa 15.000 m² verkocht aan een ontwikkelaar. Het perceel is gelegen aan de Kerkstraat te Druten op bedrijventerrein...
Winkelruimte gelegen in hartje centrum van Nijmegen aan de Van Broeckhuysenstraat succesvol verhuurd!

Winkelruimte gelegen in hartje centrum van Nijmegen aan de Van Broeckhuysenstraat succesvol verhuurd!

Namens onze opdrachtgever hebben we de winkelruimte gelegen aan de Van Broeckhuysenstraat 20-22 te Nijmegen succesvol verhuurd aan Things I Like Things I Love! Deze winkel zal...
Bekijk overzicht