Alle 58 nieuwbouw bedrijfs-/opslagunits op Bedrijventerrein Bijsterhuizen succesvol verkocht!

Namens WoDo Vastgoed en HK Vastgoed heeft Strijbosch Thunnissen Makelaars, partner in Dynamis de verkoop van de units bemiddeld. In een kort tijdsbestek zijn de bedrijfs-/opslagunits verkocht aan zowel ondernemers en beleggers, als particulieren. In totaal gaat het om circa 3.000m² B.V.O.

De ontwikkeling bevindt zich op zichtlocatie aan de doorgangsweg de A326, een toegangsweg met daaraan de belangrijkste zichtlocaties van Bijsterhuizen.

Het Businesspark Nijmegen bestaat uit 58 units met een bruto vloeroppervlakte variërend van 28 m² tot en met 144 m². Daarvan zijn 16 units voorzien van een verdiepingsvloer. Elke bedrijfsunit beschikt overheaddeur met een sectionaaldeur waardoor de units door diverse voertuigen toegankelijk is. De met metsel afgewerkte gevels gaan zorgen voor een exclusieve uitstraling. Dit nieuwbouwproject is een unieke toevoeging aan het Nijmeegse bedrijventerrein Bijsterhuizen.

Wij feliciteren alle betrokken partijen met deze mooie transactie en willen WoDo Vastgoed en HK Vastgoed bedanken voor de prettige samenwerking.

Frank Giesen
Neem contact op met Frank

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Winkelruimte aan de Hertogplein 1 te Nijmegen succesvol verhuurd aan REFORM by Atelier!

Winkelruimte aan de Hertogplein 1 te Nijmegen succesvol verhuurd aan REFORM by Atelier!

Namens onze opdrachtgever hebben we de winkelruimte gelegen aan de Hertogplein 1 te Nijmegen succesvol verhuurd aan REFORM by atelier. REFORM The Pilates...
Beleggingsobject gelegen aan de Stationsweg 15 & Dr. Kuijperstraat 24 te Tiel succesvol verkocht!

Beleggingsobject gelegen aan de Stationsweg 15 & Dr. Kuijperstraat 24 te Tiel succesvol verkocht!

Namens onze opdrachtgever hebben wij de 2 geschakelde winkelruimtes succesvol verkocht aan een particuliere belegger. Het betreft 2 geschakelde objecten gelegen aan de Stationsweg...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie