Strijbosch Thunnissen Woningmakelaars

Wonen

Wonen

Strijbosch Thunnissen Woningmakelaars

Waarom Strijbosch Thunnissen

  • Lokale en landelijke dekking en marketing;
  • Onderscheidende marketing;
  • Gevestigd in Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid;
  • Voor ieder huis een specialist!

Verstand van zaken

Het kopen of verkopen van een huis is een ingrijpende, emotionele en zeker geen dagelijkse gebeurtenis. Daar het nodige bij komt kijken. U en uw huis verdienen daarom een doortastende aanpak. Een makelaar met verstand van zaken die rekening houdt met uw specifieke wensen en alleen uw belangen behartigd. Die zorgt voor een professionele, onderscheidende marketing en dankzij jarenlange ervaring weet wat de verkoper en koper beweegt en zo zorgt voor het beste resultaat.

Wat opdrachtgevers over ons zeggen:

Klanttevredenheid
Jachthoornlaan 110

Van begin tot eind goede informatie en begeleiding gedurende het proces. Bovendien snel antwoord op eventuele vragen die ik had.

9,8 10 1
Geschreven op
Graanhoeve 7

Het contact met de makelaar verliep op een prettige manier. Wanneer er vragen waren, werd daar goed op ingespeeld en actie op ondernomen.

8,0 10 1
Geschreven op
Zenegroen 48

We zijn tevreden met het behaalde resultaat, maar onze verwachting was, dat er meer kijkers naar ons huis zouden komen. Lokale marktkennis was zeker aanwezig en dat is zeer welkom.

8,0 10 1
Geschreven op
Colenbranderstraat 25

Contact was heel prettig. Adviezen waren goed. Begeleiding bij de bezichtigen was uitstekend, communicatie naar mij toe is heel goed. Ben zeer tevreden over de makelaar.

8,3 10 1
Geschreven op
Boomkwekerserf 36

Strijbosch geeft goed advies en denkt met je mee. Contact met Strijbosch is prettig, kortom een deskundige en fijne makelaar!

8,8 10 1
Geschreven op
Kersenplukkerserf 8

Met veel overleg en goede samenwerking heeft Gerben van Strijbosch Thunnissen Makelaars ons huis verkocht. De lijnen zijn kort en de tijd tussen bellen en reageren ook.

8,5 10 1
Geschreven op
De Maaidorser 1

Tijdens de verkoop van mijn huis top begeleid door strijbosch en meer dan tevreden met het resultaat

9,5 10 1
Geschreven op
Robert de Vriesstraat 3

Het contact is zeer prettig verlopen: pro actief en professioneel. De makelaar gaf helder advies over de verkoop en heeft ons van duidelijk advies voorzien tijdens het hele verkoopproces. Hij was bereid langer te blijven voor bezichtigingen als het nodig was en heeft de afhandeling daarna ook zeer snel geregeld. Ook de foto's die voor de verkoop op funda zijn gemaakt, waren overigens prachtig.

9,3 10 1
Geschreven op
Betuwestraat 5 7

Fijn en prettig persoonlijk contact gehad voor en tijdens de verkoop. Goede kennis van de lokale markt. Komt beloften na.

8,8 10 1
Geschreven op
Molenbeekstraat 8

Prettig contact met makelaar. Altijd snel kunnen schakelen, goed bereikbaar. Zeer veel kennis van de lokale markt, waardoor goede verkoopstrategie werd uitgezet.

9,3 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,9 Op basis van 284 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

9,7 Op basis van 2 reviews
Strijbosch Thunnissen Arnhem
8.9 10 1 286

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie