diensten-makelaar-financieel-advies-bij-huis-kopen-arnhem-en-omstreken

Wonen

Ik wil financieel advies

Ik wil financieel advies

Als u dan kiest voor één van de beste makelaars in de regio, kies dan ook voor een bijpassend financieel advies! Bij buro philip van den hurk profiteert u van de kennis van ruim 35 gekwalificeerde collega’s, waaronder meerdere gecertificeerde hypotheekadviseurs en financieel planners.

Als onafhankelijk financieel dienstverlener met vestigingen in Arnhem en Eindhoven hebben wij sinds 1992 een bijzondere kijk op hypotheken. Zo houden wij bijvoorbeeld rekening met fiscale voordelen én met (on)zekerheden voor de toekomst. Wij werken al jaren samen met Strijbosch Thunnissen Makelaars en met onze lokale bekendheid kennen we alle ins en outs van de nieuwbouwprojecten in Arnhem.

U krijgt bij ons een vaste adviseur die zorgt dat uw nieuwe hypotheek net zo goed voelt als uw nieuwe huis. Naast uw hypotheek verzorgen wij bovendien alle financiële diensten voor zowel particulier als ondernemer. Denk bijvoorbeeld aan verzekeringen, erfrechtplanning, vermogensbegeleiding en financiële planning.

Uw leven verandert en daarmee ook uw wensen en behoeften. Maar u kunt zich niet op alles voorbereiden. Dan is het goed om te weten dat uw vaste adviseur ook voor u klaar staat als zich een ingrijpende verandering voordoet zoals werkloosheid, echtscheiding of overlijden. U wilt minder gaan werken maar vraagt zich af wat de financiële gevolgen zijn? Uw adviseur denkt graag met u mee.

Dus of u nu starter bent of al een hele financiële carrière achter de rug heeft: buro philip van den hurk staat voor u klaar.

Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Maak snel een afspraak!
Bel 026 355 21 00

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.