Ik wil financieel advies

Wonen

Ik wil financieel advies

Ik wil financieel advies

Bij het kopen van een woning komt er veel op u af. Eén van de zaken die waarschijnlijk geregeld moet worden, is de financiering. Wat kunt u maximaal lenen? Welke hypotheekvorm en rentevariant passen het beste bij uw situatie? Is het verstandig om eigen geld in het huis te steken? Voor het antwoord op dit soort vragen bevelen wij u van harte buro philip van den hurk aan.

Buro philip van den hurk is een onafhankelijk financieel dienstverlener met vestigingen in Arnhem en Eindhoven en heeft ruim 35 gekwalificeerde medewerkers, waaronder gecertificeerde hypotheekadviseurs en financieel planners. Naast de hypotheek verzorgen zij alle financiële diensten voor zowel particulier als ondernemer. Denk hierbij aan verzekeringen, pensioenen, erfrechtplanning, vermogensbegeleiding en financiële planning.

Door hun onafhankelijkheid kan buro philip van den hurk terecht bij iedere bank in Nederland. Hierdoor kunnen zij voor u dié lening verzorgen die het beste bij uw situatie past. Door hun lokale bekendheid kennen zij ook alle ins en outs van de nieuwbouwprojecten in Arnhem en omgeving.

Bij buro philip van den hurk krijgt u een vaste adviseur. Deze staat ook voor u klaar als zich een ingrijpende verandering voordoet zoals werkloosheid, echtscheiding of overlijden. Uw leven verandert en daarmee ook uw wensen en behoeften. De adviseur denkt graag met u mee.

Wij werken al jaren naar tevredenheid samen met buro philip van den hurk en hebben gemerkt: er is vaak meer mogelijk dan u denkt!

Nieuwsgierig naar de werkwijze? Maak snel een afspraak!

Bel 026 355 21 00

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.