Ik wil mijn huis laten taxeren

Wonen

Ik wil mijn huis laten taxeren

Ik wil mijn huis laten taxeren

Bij de koop van een huis, een verbouwing of bij het oversluiten van uw hypotheek heeft u een taxatierapport nodig. Onze taxateurs kennen de regio en leveren een leesbaar, betrouwbaar en door alle partijen geaccepteerd taxatierapport. Wij onderbouwen de marktwaarde zodat duidelijk is hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Onze taxateurs toetsen de waarde van uw woning aan de hand van drie verschillende waardebronnen en geven precies aan in welk opzicht de woning daarvan afwijkt.

Wij taxeren volgens de richtlijnen van de onafhankelijke instituten NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut, NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxaties) en Taxateurs-Unie. Op deze manier wordt de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur bewaakt. Onze aangesloten taxateurs voldoen aan strenge voorwaarden en leveren zo een objectief en betrouwbaar taxatierapport. Wilt u meer weten over de richtlijnen en voorwaarden van NRVT en NWWI? Deze informatie vindt u op de websites van NRVT en NWWI.

U ontvangt ons taxatierapport binnen 5 werkdagen na opname van de woning en dit uiteraard tegen een aantrekkelijk tarief!

Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Maak snel een afspraak!

Bel 026 355 21 00

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.