Zoë Backbier

Zoë Backbier

Trainee

''Ik heb veel affiniteit met vastgoed in Nijmegen omdat het zowel een historisch als dynamisch gebied is waar altijd een uitdaging te vinden is!''

Over mij

Vanaf september 2021 ben ik gestart als trainee bij Strijbosch Thunnissen Makelaars op de taxatie afdeling. Daarnaast rond ik mijn Bachelor International Business Administration aan de Radboud Universiteit af.

Binnen de afdeling houd ik me bezig met het ondersteunen van de taxateurs en wordt ik meegenomen in verschillende projecten. Ik heb veel affiniteit met vastgoed in Nijmegen omdat het zowel een historisch als dynamisch gebied is waar altijd een uitdaging te vinden is! Ik haal veel plezier uit het verwerken van de afwisselende aanvragen die kunnen variëren van winkels in de binnenstad tot grote nieuwbouwprojecten.

Geboren in Noord-Brabant ben ik tijdens de start van mijn studie naar Nijmegen verhuisd, wat nu als mijn thuis voelt. Ik sport graag en daarom ben ik vaak in de sportschool te vinden, maar heb een voorliefde voor wintersport in het bijzonder.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie