Jessie de Jager

Jessie de Jager

Vastgoedadviseur Wonen

''Met mijn uitgebreide achtergrond in de hotellerie ben ik heel servicegericht en vind ik het leuk om mensen tevreden te stellen.''

 

Over mij

In maart 2022 ben ik begonnen bij Strijbosch Thunissen Makelaars en ben ik een nieuwe weg ingeslagen. Na het succesvol afronden van de Hoge Hotelschool ben ik mezelf gaan oriënteren en tot de conclusie gekomen dat ik een grote interesse heb in vastgoed. Nijmegen staat vol met prachtige panden en unieke plekken, daarom ben ik zo weg van deze stad en ben ik blij dat ik hier woon.

Binnen het kantoor houd ik mij bezig met zowel de verkoop als verhuur van woningen. Met mijn uitgebreide achtergrond in de hotellerie ben ik heel servicegericht en vind ik het leuk om mensen tevreden te stellen. De makelaardij maakt dit net even extra leuk aangezien het kopen van een huis een bijzondere ervaring is waar ik graag aan bijdraag.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de sportschool, bij het kickboksen of bootcampen. Spendeer ik graag tijd met mijn vrienden en daarnaast ben ik gek op lekker eten, borrelen en nieuwe hotspots ontdekken.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie