Jari Gertsen

Jari Gertsen

Commercieel binnendienst medewerker

Over mij

Na mijn studie Juridisch Administratief Dienstverlener ben ik sinds september 2022 werkzaam bij Strijbosch Thunnissen Makelaars. Na een stage in de makelaardij wist ik zeker dat ik mijzelf wilde gaan verdiepen in de wereld van het vastgoed. De stap naar de makelaardij was dus een eenvoudige keuze en zodoende ben ik nu werkzaam als commercieel medewerker op de afdeling bedrijfsmakelaardij.

Het grote aantal werkzaamheden, het aantal panden waarmee je werkt en bovenal het klantcontact zorgen ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar Strijbosch Thunnissen ga. Het geeft mij enorm veel voldoening om de klant op de juiste wijze te helpen en deze tevreden achter te laten.

Mijn grote hobby is voetbal. Deze sport doe ik nu al sinds ik 4 jaar oud ben bij onze lokale voetbalveriniging in het dorp: Havo Haalderen. Of het nou een wedstrijd voetballen, een training of een wedstrijd is om naar te kijken. Mij maak je er allemaal blij mee. Verder ga ik in mijn vrije tijd graag met vrienden naar het terras om daar heerlijk een hapje te eten en een borreltje te drinken.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie