8873

De sleutel naar uw geluk

Strijbosch Thunnissen Makelaars is sinds 1934 uitsluitend actief in Nijmegen en de directe omgeving. Omdat wij deze regio van binnen en van buiten kennen, kunnen wij u allround van dienst zijn, zowel voor het verkopen als aankopen van uw woning. Al meer dan meer dan 80 jaar verbinden we kopers en verkopers met elkaar met onze persoonlijke aanpak.

Ons kantoor biedt de volgende diensten aan:

  • Verkopen

  • Aankopen

  • Taxaties

  • Nieuwbouw

  • Huren

  • Verzekeringen

Waarom Strijbosch Thunnissen Makelaars

De huizenmarkt is volop in ontwikkeling, Strijbosch Thunnissen Makelaars weet wat er speelt in de Nijmeegse woningmarkt. Wij zijn een team van ervaren makelaars, taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers. Als team streven wij naar een persoonlijke aanpak waarin wij communicatie met onze opdrachtgevers erg belangrijk vinden.

Onze makelaars en taxateurs staan garant voor een full service dienstverlening voor de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning.

Natuurlijk beseffen wij dat onze klanten overdags erg druk zijn, daarom staan wij ook 's avonds en in het weekend voor u klaar.

2968
Goede advisering over verkoopprijs en strategie

9.5

Geven aankopers ons voor onze bereikbaarheid en communicatie

9.0

Geven aankopers ons voor onze deskundigheid

9.5

Geven aankopers ons voor onze onderhandelingen en resultaten

8.5

Geven verkopers ons voor onze lokale marktkennis

8.5

Geven verkopers ons voor onze deskundigheid

8.4

Geven verkopers ons voor onze service en begeleiding

2969
Deskundig, betrouwbaar en thuis in de regio

Exclusief wonen

Nijmegen is een bruisende stad met een prachtige geschiedenis. Nijmegen is voorzien van een uitgebreid winkelaanbod, veel groen, mooie statige wijken en een ideale ligging ten opzichte van bijvoorbeeld ziekenhuizen, de HAN en de Universiteit. Nijmegen is een gewilde stad waar veel bijzondere en exclusieve woningen staan. Planters uit voormalig Nederlands-Indië bouwden na terugkomst prachtige villa's. Van een statig herenhuis, een stadsvilla of een luxe appartement, wij zijn úw makelaar voor zowel het verkopen als aankopen van uw exclusieve woning.

Omgeven door bossen en landelijk gebied, maar met de gemakken van de stad dichtbij? Ook in de omliggende dorpen zijn exclusieve woningen te vinden. Van monumentale woonboerderijen tot ruime villa’s of bijzondere woningen in de dorpskernen, onze makelaars zijn u graag van dienst met het verkopen of aankopen van uw unieke woning.

Nieuwbouw

Een nieuwbouwwoning kopen is heel spannend, uw nieuwe huis bestaat immers nog niet.

Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars helpt u om een realistisch beeld te krijgen van uw nieuwe woning en begeleidt u tijdens alle stappen van het verkoopproces, maar ook het aankoopproces.

Op onze website vindt u het overzicht van de nieuwbouwprojecten in de regio en kunt u zich aanmelden als geïnteresseerde, zodat u op de hoogte blijft van alle nieuwe ontwikkelingen.

2838

Estel Residence

2841

Onze nieuwbouwspecialist

Elles Verheul
  • 06 28 24 66 57
Neemt contact met ons op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.