Sjoerd Roelofs MRICS RT RM

Directie- Register Bedrijfsmakelaar en Taxateur

Geboren in het ziekenhuis in Nijmegen en tot mijn 24e heb ik in Weurt gewoond, "onder de rook van Nijmegen". Momenteel woon ik al enige jaren samen met mijn vrouw in Beuningen op fietsafstand van het centrum van Nijmegen.  

Na de afronding van de studie Bouwkunde en Vastgoed & Makelaardij ben ik sinds mijn 22e werkzaam in de praktijk actief als makelaar en vastgoedadviseur. Na ervaring te hebben opgedaan bij het Cushman & Wakefield kantoor in Amsterdam, ben ik in 2009 in dienst getreden bij Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars als vastgoed adviseur en kandidaat makelaar.
 
In de jaren erna heb ik me verder kunnen ontwikkelen en heb ik mijn titels behaald als Register Makelaar en Register Taxateur. In 2016 is hieraan de titel MRICS toegevoegd van de organisatie RICS en heb ik me aangesloten bij deze voornamelijk ethische organisatie.
 
Ik ben samen met het team verantwoordelijk voor de afdelingen bedrijfsmakelaardij, consultancy en research op ons kantoor. In de bedrijfsportefeuille liggen mijn kerntaken bij de verhuur en verkoop van bedrijfsruimte, logistiek, kantoren en bedrijfsmatige beleggingen alsmede het taxeren hiervan.

Mijn motto is dat de opdrachtgever centraal staat en dat we bij wijze van een 24/7 dienstverlening verrichten en geen "9 tot 5" mentaliteit hebben. Dit om voor onze opdrachtgevers zo succesvol mogelijk te kunnen zijn. Het kantoor heeft de laatste jaren zich ontwikkeld van een traditioneel makelaarskantoor, naar een modern makelaarskantoor met alle disciplines, middelen, kennis en technologie van deze tijd om succesvol te kunnen zijn. Niet voor niets zijn we reeds jaren het grootste bedrijfsmakelaarskantoor in de regio met een no-nonsense werkwijze.
 
In mijn vrije tijd ga ik graag om met mijn vrienden en zijn voetbal, een potje darts, auto's en autosport grote hobby's. Daarnaast geniet ik graag van een hapje en een drankje in Nijmegen en omgeving.

Specialisatie

  • Bedrijfsmakelaardij

  • Taxaties

  • Directie

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.