Bauke Coppes MRICS RT RM

Directie- RICS Registered Valuer

Vrijwel direct na het afronden van mijn studie Vastgoed & Makelaardij in 2011 ben ik begonnen bij Strijboch Thunnissen Makelaars. De eerste twee jaren was ik vooral actief op de afdeling bedrijfsmakelaardij. In die wel bekende ‘crisis’ begon met name de vraag naar bedrijfsmatige taxaties in een rap tempo toe te nemen. Na die eerste twee jaar ben ik mijzelf dan ook gaan specialiseren in bedrijfsmatige taxaties.

Als lokale- en regionale grootspeler is het immers belangrijk dat je de klant kunt voorzien van snelle en hoogwaardige taxaties. Inmiddels bestaat onze taxatieafdeling uit meerdere personen en voeren wij continue taxaties uit van allerlei type vastgoed. Denk hierbij aan kleinschalige winkelobjecten tot grootschalige logistieke complexen, maar bijvoorbeeld ook zeer specifiek vastgoed zoals kloostercomplexen of wooncomplexen.

Inmiddels heb ik mijn werkzaamheden uitgebreid door te bemiddelen in verkoop en aankoop van vastgoedbeleggingen. De kennis welke ik heb opgedaan vanuit taxaties sluiten naadloos aan bij deze dienstverlening.

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig, echter een hapje en drankje mag uiteraard niet ontbreken.
 

Specialisatie

  • Taxaties

  • Bedrijfsmakelaardij

  • Directie

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.