Een huis verkopen

Wonen

Een huis verkopen

Een huis verkopen

U wilt uw woning verkopen. Wat nu?

Een woning verkopen is geen sinecure en er komt veel bij kijken. Wat is de juiste vraagprijs? Hoe bereik je potentiële kopers? Wat is de juiste insteek om het onderhandelingstraject in te gaan? Strijbosch Thunnissen Makelaars is u hierbij graag van dienst. Wij kennen de lokale markt, presenteren uw woning op een onderscheidende wijze én zorgen ervoor dat uw woning opvalt bij potentiële kopers. Onze verkoopmakelaars beschikken over relevante ervaring, marktkennis en expertise; precies datgene wat nodig is voor het succesvol verkopen van uw huis of woning. Verkooptraject van een woning Wanneer u besluit uw woning te verkopen, start het verkoopproces. Wij hebben de verschillende stappen kort voor u op een rijtje gezet:

  • Uw woning taxeren en de vraagprijs bepalen: Een belangrijke eerste stap in het verkooptraject bestaat uit de waardebepaling van uw woning. Onze gecertificeerde taxateurs kennen de lokale woningmarkt en leveren een objectieve en betrouwbare taxatie. Zij bespreken met u het taxatierapport en wijzen op eventuele verborgen gebreken, het verplichte energielabel en eventuele actiepunten. Na vaststelling van de waardebepaling kunt u de vraagprijs bepalen. Vanzelfsprekend adviseert Strijbosch Thunnissen Makelaars u hierbij.
  • Het aantrekken van potentiële kopers: Uw woning moet, zowel online als offline, eenvoudig vindbaar zijn voor potentiële kopers. Onze makelaars weten precies welke communicatiemiddelen en -kanalen nodig zijn om uw woning optimaal onder de aandacht te brengen. Met behulp van onze website, een uitstekende ranking op Funda, Instagram en Facebook zetten wij uw huis in de markt.
  • Bezichtigingen: Een eerste indruk kun je maar één keer maken. Daarom is het van cruciaal belang dat uw woning verkoopklaar is zodra u potentiële kopers ontvangt. Wij adviseren u graag over het verkoopklaar maken van de woning om zo een goede eerste indruk achter te laten tijdens een bezichtiging. Onze makelaars coördineren en begeleiden de bezichtigingen en treden op als contactpersoon voor de potentiële kopers.
  • Onderhandelen: Zodra een bod op uw huis wordt uitgebracht, start het onderhandelingstraject. Strijbosch Thunnissen Makelaars gaat het onderhandelingsproces namens u aan. Vanzelfsprekend houdt u te allen tijde zelf de regie.
  • Koopovereenkomst en leveringsakte ondertekenen: De koopovereenkomst bezegelt een succesvolle verkoop. Ook voor het opstellen van deze overeenkomst is Strijbosch Thunnissen Makelaars de juiste partner. De laatste stap in het verkooptraject is het ondertekenen van de leveringsakte bij de notaris. Na ondertekening en aanlevering bij de openbare registers van het Kadaster is uw woning verkocht!
  • Strijbosch Thunnissen Makelaars is NVM makelaar: Strijbosch Thunnissen Makelaars is aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. De NVM is de grootste branchevereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen in Nederland en aangesloten leden voldoen aan strenge opleiding- en kwaliteitseisen. Wanneer u een makelaar van Strijbosch Thunnissen Makelaars inschakelt, is kwaliteit dus gegarandeerd.
  • Uw huis is zichtbaar op Funda: Funda is de bekendste en grootste zoekmachine voor woningen en is eigendom van de NVM. Het woningaanbod van NVM-makelaars krijgt voorrang in de zoekresultaten op Funda. Uw keuze voor Strijbosch Thunnissen Makelaars als makelaar verzekert u, mede door plaatsing van uw woning op Funda, van een goede zichtbaarheid binnen het woningaanbod.

Huis in Nijmegen verkopen?

Bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige makelaar om uw woning in Nijmegen en omstreken te verkopen? Neem dan contact met ons op. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek informeren we u over hetgeen wij voor u kunnen betekenen. Tevens inventariseren we uw wensen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Strijbosch Thunnissen Makelaars kan het gehele verkooptraject begeleiden maar kan u ook op bepaalde deelgebieden begeleiden of ondersteunen.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.