Een huis kopen

Wonen

Een huis kopen

Een huis kopen

U staat op het punt een huis te kopen dat voldoet aan al uw wensen. Het is een van de grootste aankopen in uw leven. Waarop moet u letten? Hoe gaat u onderhandelen? Wat moet u bieden?

Aankoopmakelaar

Het kopen van een woning vereist deskundigheid en ervaring. De keuze voor een aankoopmakelaar is een goede eerste stap in het aankoopproces. Strijbosch Thunnissen Makelaars beschikt over de juiste expertise, treedt op namens u en regelt en begeleidt het gehele aankoopproces. U bent verzekerd van een realistische kijk op zaken en een onafhankelijk advies. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Aankoopbemiddeling

Niet iedere aankoop is hetzelfde, maar iedere aankoop kent wel een aantal vaste onderdelen die doorlopen, kortgesloten en geregeld moeten worden. Het gaat hier om maatwerk, waarbij Strijbosch Thunnissen Makelaars een spil in het web is. We hebben drie verschillende basispakketten voor u samengesteld. U bepaalt zelf welke dienst het beste bij u en uw situatie past.

Oriënterende aankoop

U heeft nog geen woning gevonden en bent zich aan het oriënteren op de woningmarkt. U wilt eerst een aantal woningen bezoeken en gebruikmaken van ons netwerk en onze bemiddeling.

Doelgerichte aankoop

U hebt het huis van uw dromen al gevonden. U wilt dit huis aankopen maar ook gebruikmaken van onze kennis en expertise bij de aankoop van de woning.

Financiële mogelijkheden

Bij het aankopen van een woning is het belangrijk te weten wat uw financiële mogelijkheden zijn. Strijbosch Thunnissen Financieel Adviseurs adviseert u hier graag over. Wij geven 100% onafhankelijk advies op maat en doen zaken met alle grote geldverstrekkers en verzekeraars. Hierdoor bent u er zeker van dat u het best passende aanbod ontvangt tegen de meest aantrekkelijke rente en voorwaarden.

Strijbosch Thunnissen Makelaars als aankoopmakelaar. De juiste keuze.

  • Strijbosch Thunnissen Makelaars is aangesloten bij NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs);
  • We hebben veel ervaring met onderhandelingen;
  • We nemen administratieve en juridische ‘rompslomp’ uit handen;
  • We beschikken over uitmuntende (lokale) marktkennis;
  • Onze aankoopmakelaars zijn snel op de hoogte van nieuw woningaanbod dankzij een uitgebreid netwerk en goede contacten met collega-makelaars.

Vrijblijvend een zoekopdracht plaatsen

Bij Strijbosch Thunnissen Makelaars kunt u vrijblijvend een zoekopdracht plaatsen. Per e-mail wordt u op de hoogte gehouden van het aanbod dat binnen uw zoekopdracht past.

Woning in Nijmegen kopen? Wilt u een woning in Nijmegen of omgeving kopen en bent u op zoek naar aan aankoopmakelaar in Nijmegen? Onder het genot van een kop koffie bespreken wij graag wat wij voor u kunnen betekenen. Regelt u ook de financiering via Strijbosch Thunnissen Makelaars? De aankoop van een woning wordt dan nog voordeliger.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.