Een huis taxeren

Wonen

Een huis taxeren

Een huis taxeren

Op korte termijn een taxatie nodig? Wij zorgen ervoor!

Bij aan- of verkoop, verbouwing of bij het oversluiten van uw hypotheek heeft u een taxatie nodig. Onze taxateurs kennen de regio en leveren een leesbaar, betrouwbaar en door alle partijen geaccepteerd taxatierapport. Wij onderbouwen de marktwaarde zodat duidelijk is hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Onze taxateurs toetsen de waarde van uw woning aan de hand van drie verschillende waardebronnen en geven precies aan in welk opzicht de woning daarvan afwijkt.

Wij taxeren op basis van het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut, en Taxateurs-Unie. Deze onafhankelijke instituten zien erop toe dat elke taxatie volgens een bepaalde richtlijn wordt uitgevoerd en zo is elke taxatie uniform. Op deze manier wordt de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur bewaakt. Onze aangesloten taxateurs voldoen aan strenge voorwaarden en leveren zo een objectieve en betrouwbare taxatie.

U ontvangt ons taxatierapport binnen 5 werkdagen na opname van de woning en dit uiteraard tegen een aantrekkelijk tarief!

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.