Beleggingen

Bedrijfshuisvesting

Beleggingen

Beleggingen

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen ontwikkelt landelijke activiteiten op het gebied van beleggingsmakelaardij: bedrijfspanden, kantoorpanden, winkelpanden, woningportefeuilles en woon-zorgcomplexen. Wij hebben ruime ervaring in de advisering en het bij elkaar brengen van vraag en aanbod op het gebied van vastgoedbeleggingen. Onze beleggingsmakelaars kennen de wereld van particuliere beleggers, institutionele beleggers en pensioenfondsen. Door een deskundige en integere bedrijfsvoering bent u er zeker van dat uw vastgoed op de juiste wijze op de markt wordt aangeboden, dan wel op de juiste wijze voor u wordt aangekocht.

Een beleggingspand krijgt zijn waarde niet alleen vanwege de locatie, bouwkundige staat en alternatieve aanwendbaarheid, maar vooral door de kwaliteit van de huurder en de duur van de afgesloten huurovereenkomst. Beleggingspanden hoeven, in tegenstelling tot al het andere aanbod van bij de NVM aangesloten makelaars, niet verplicht gepubliceerd te worden op Funda in business. Beleggingspanden worden meestal niet openbaar aangeboden, maar exclusief via beperkte relatienetwerken.

Vanuit onze jarenlange ervaring en de daarmee opgebouwde relatienetwerken, krijgen we regelmatig goede beleggingen aangeboden. Wij treden ook op als verkopende partij voor beleggers om panden te verkopen. Wij zetten daarnaast “sale – and – leaseback” constructies op. Hierbij verkoopt een eigenaar of gebruiker een pand aan een vastgoedbelegger en huurt het pand zelf. De eigenaar creëert hiermee werkkapitaal en de belegger verkrijgt hiermee een gegarandeerd rendement over een vastgelegde periode.

Als u geïnteresseerd bent in het aankopen of verkopen van beleggingspanden of het opzetten van een “sale- and- lease back” constructie dan lichten wij onze dienstverlening graag in een persoonlijk gesprek toe.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.