Vastgoedmanagement

Bedrijfshuisvesting

Vastgoedmanagement

Vastgoedmanagement

Om een optimaal rendement uit uw vastgoedportefeuilles te halen is het voor Strijbosch Thunnissen Vastgoedmanagement een grote uitdaging om strategische huisvestingsvraagstukken te vertalen naar concrete activiteiten.

Strijbosch Thunnissen Vastgoedmanagement is met één belangrijke zaak bezig: vastgoed zo optimaal mogelijk managen. Vanuit de gedachte dat goede regie voor goed resultaat zorgt, werken we voor onze opdrachtgevers. Wij werken voor zowel particuliere als professionele opdrachtgevers die hoogwaardige dienstverlening als normaal beschouwen.

Inmiddels is Strijbosch Thunnissen Vastgoedmanagement uitgegroeid tot een middelgrote vastgoedbeheerder van de regio Nijmegen en voert het beheer van huurwoningen, kantoorruimtes en winkelruimtes. Door onze korte lijnen kunnen we op een effectieve manier uw vastgoed managen. Persoonlijke aandacht staat bij ons in een hoog vaandel, u heeft daarom ook één aanspreekpunt voor al uw zaken.

Wij zijn een full-service kantoor en verzorgen het volledige financiële-, administratieve, commerciële onderhoud en technische beheer. U moet dan denken aan het opstellen van maandelijkse huurafrekeningen, jaarlijkse indexeringen, bewaken huurontvangsten, correspondentie, aanleggen en bijhouden administratie, verhuur van leegstaand vastgoed, afhandelen van eventuele klachten van huurders. Voor een volledig overzicht van onze diensten kunnen wij voor u een op maat gemaakte offerte opstellen.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.