Object
Verkocht

Oranjesingel 57, Nijmegen 6511 NP Nijmegen

6511 NP Nijmegen

Omschrijving

Adres:
Oranjesingel 57, 6511 NP te Nijmegen.

Algemeen:
Prachtige stadsvilla gelegen aan de meest prominente singel in het centrum van Nijmegen! Dit karakteristieke herenhuis beschikt over een zeer riante en zonnige achtertuin van maar liefst 146 m². Het pand is laatste jaren in gebruik geweest als kantoorpand, echter gezien de gemengde bestemming zou het pand ook geschikt kunnen zijn als...

Uitgebreide omschrijving

Adres:
Oranjesingel 57, 6511 NP te Nijmegen.

Algemeen:
Prachtige stadsvilla gelegen aan de meest prominente singel in het centrum van Nijmegen! Dit karakteristieke herenhuis beschikt over een zeer riante en zonnige achtertuin van maar liefst 146 m². Het pand is laatste jaren in gebruik geweest als kantoorpand, echter gezien de gemengde bestemming zou het pand ook geschikt kunnen zijn als woonhuis of combinatie wonen/werken pand.

Het pand is in de loop der jaren gerenoveerd met behoud en herstel van authentieke elementen met onder andere parket- en marmeren vloerdelen, lambrisering, prachtige glas in lood ramen, hoge statige ornamentenplafonds en kamer-en-suite.

Ligging/ Bereikbaarheid:
Het object is gelegen op een schitterende locatie aan de Oranjesingel in het centrum van Nijmegen, op letterlijk steenworp afstand van de stadskern. Door de centale ligging zijn nagenoeg alle denkbare voorzieningen in de nabijheid gesitueerd. Daarnaast is de bereikbaarheid uitstekend te noemen aangezien de Oranjesingel als belangrijkste ontsluiting binnen Nijmegen geldt. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens goed doordat het centraal station op loopafstand is gelegen.

Vloeroppervlakte:
Er is een meetstaat conform de NEN2580 opgemaakt op basis van de verhuurbare vloeroppervlaktes (VVO) waarin onderstaande metrages zijn opgenomen:

Bouwlaag Functie Oppervlakte
Souterrain Opslagruimte 102,0 m²
Begane grond Kantoor-/woonfunctie 106,0 m²
1e verdieping Kantoor-/woonfunctie 85,9 m²
2e verdieping Kantoor-/woonfunctie 73,3 m²
Totaal 367,2 m²

Kadaster:
Gemeente: Nijmegen
Sectie: B
Nummers: 3967
Grootte: 331 m²

Indeling:
Souterrain; zeer ruim en goed begaanbaar souterrain met ruim voldoende hoogte en een buitentrap.

Begane grond; entree, vestibule met glas in lood ramen, royale hal met marmeren vloerdelen en trappenhuis, trap naar het souterrain, toilet, prachtig afgewerkte kamer-en-suite met parketvloeren in blokverband en natuurstenen schouw in de voorkamer. De achterkamer is voorzien van openslaande tuindeuren. Daarnaast bevindt zich hier nog een tussenkamer en aan de achterzijde een ruime dichte keuken met eveneens toegang tot de riante achtertuin.

Tussenverdieping/1e verdieping; overloop met origineel houten trappenhuis bekleed met tapijt, drie ruime kantoor-/slaapkamers en een kleinere kamer, inbouwkasten, balkon aan voorzijde en ruim dakterras aan de achterzijde. Op deze verdieping is tevens een natte ruimte met douchecel en urinoir gesitueerd.

2e verdieping; overloop, drie kantoor-/slaapkamers en kantineruimte met pantry.

Opleveringsniveau:
Het object zal in de huidige staat, leeg vrij van huur en gebruik, worden verkocht met de thans aanwezige installaties en voorzieningen.
• Nefit Economy HR cv-ketel uit 2003
• Verwarming middels radiatoren
• Daalderop boiler
• Split airco units
• Houten kozijnen met grotendeels isolerende beglazing
• Brandveiligheidsvoorzieningen
• Kabelgoten met data- en elektrabekabeling
• Vloerafwerking met parket, marmer en tapijt
• Hoge stucwerk plafonds
• Glas in lood ramen
• Keuken met enige inbouwapparatuur op de begane grond en keukenblok op de 2e verdieping
• Toiletten
• Douchecel
• Dakterras en balkon
• Rolluiken

Parkeren:
Er is mogelijkheid tot betaald parkeren voor de deur naast de openbare weg. Eventuele gebruikers van het pand kunnen een parkeervergunning bij de gemeente aanvragen.

Bestemming:
Het perceel is bestemd met een gemengd (2) bestemming. Samengevat houdt dit in dat het object in de basis gebruikt kan worden ten behoeve van cultuur en ontspanning, dienstverlening, kantoren, maatschappelijke voorzieningen en wonen

Koopsom:
€ 925.000,-- k.k.

Koopovereenkomst:
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Zekerheidsstelling:
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze dient als zekerheid door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een waarborgsom of bankgarantie.

Aanvaarding:
Vanaf 1 januari 2020.

Bijzonderheden:
Eventuele kooptransactie dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Eveneens zal het bestuur handelend namens de vereniging goedkeuring moeten geven. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding per datum
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1908
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Oranjesingel 57
Plaats Nijmegen
Land NL
Ligging overig
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 331 m²
Kantoor
Oppervlakte 367 m²
Oppervlakte in units vanaf 367 m²
Verdiepingen 4
Voorzieningen inbouwarmaturente openen ramenkabelgotentoiletpantryverwarmingkamerindeling
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.