Dorpsplein 14, 6562 AH, Groesbeek
Verhuurd 6562 AH, Groesbeek

Dorpsplein 14, 6562 AH, Groesbeek

Omschrijving

Adres: Dorpsplein 14, 6511 CD te Groesbeek Algemeen: Het betreft een winkelruimte op de begane grond. Gelegen op goede A stand in het winkelcentrum van Groesbeek met in de directe nabijheid voldoende parkeergelegenheid. Nabijgelegen winkels zijn o.a. Blokker en...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 368 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Bedrijfstakken in Berg en Dal

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Dorpsplein 14
Plaats Groesbeek
Land NL
Ligging
 • winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 368 m²
Oppervlakte in units vanaf 368 m²
Parkeergelegenheid
Faciliteiten
  Onderhoud
  Onderhoud binnen goed tot uitstekend
  Onderhoud buiten goed tot uitstekend

  Uitgebreide omschrijving

  Adres:
  Dorpsplein 14, 6511 CD te Groesbeek

  Algemeen:
  Het betreft een winkelruimte op de begane grond. Gelegen op goede A stand in het winkelcentrum van Groesbeek met in de directe nabijheid voldoende parkeergelegenheid.

  Nabijgelegen winkels zijn o.a. Blokker en een kledingzaak en verder een aantal restaurants.

  Ligging:
  Het dorp Groesbeek is gelegen op een prachtige locatie in het Rijk van Nijmegen. Het mooie glooiende landschap is voor Nederlandse begrippen zeer bijzonder. De landelijk bekende Zevenheuvelen route komt midden door Groesbeek en trekt veel wandelaars en fietsers. Diverse evenementen en attracties, hotels en campings zijn jaarlijks goed voor grote aantallen toeristen.

  Behalve een bijzonder mooi dorp is Groesbeek ook behoorlijk ondernemend. Het is een dorp dat alles te bieden heeft: een ruim winkelaanbod, diverse scholen, uitgaansgelegenheden, moderne voorzieningen, maar ook een rijk verenigingsleven met verschillende culturele, historische en recreatieve bezienswaardigheden en attracties.

  De Dorpsstraat is centraal gelegen in het centrum van Groesbeek en is goed bereikbaar per auto en/of openbaar vervoer. De winkel ligt op een steenworp afstand van het nieuwe woon/winkelcomplex Bellevue de winkelpanden zijn o.a. verhuurd aan Albert Heijn, Etos, De Kaasspecialist, Eye Wish opticiens, Zeeman en Primera.

  Vloeroppervlakte:
  De winkelruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 368 m² b.v.o..

  Indeling:
  Begane grond:
  - Entree
  - Winkelruimte
  - Kantoorruimte
  - Pantry
  - Toiletvoorziening

  Opleveringsniveau:
  De ruimte wordt vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) opgeleverd in de huidige staat. Onder andere voorzien van de navolgende installaties en voorzieningen:

  - Winkelpui;
  - Meterkast;
  - Toilet;
  - Airco
  - Betonnen vloer;
  - Alarmsysteem.

  Parkeren:
  Er is meer dan voldoende mogelijkheid tot parkeren in de nabije omgeving.

  Bestemming:
  Bij de gemeente Groesbeek valt de onderhavige onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan “Centrum Groesbeek Dorp” dat werd vastgesteld bij Raadsbesluit van d.d. 19-08-2009. Op grond van artikel 12 van de planvoorschriften is de bestemming van het object: Centrumdoeleinden.

  De voor Centrumdoeleinden aangewezen gronden zijn bestemd voor:
  - Horeca
  - Detailhandel
  - Dienstverlening
  - Kantoren
  - Wonen

  Met de daarbij behorende voorzieningen zoals (bedrijfs)woningen, tuinen, erven, achterpaden, opritten, parkeerplaatsen en bouwwerken alsmede voor de instandhouding en bescherming van de op de plankaart als “gemeentelijk monument” aangegeven bebouwing.

  Voor aanvullende informatie over het vigerende bestemmingsplan of voor inzage in dit bestemmingsplan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

  Huurprijs:
  € 35.000,-- per jaar excl. de BTW.

  Energielevering:
  Alle kosten met betrekking tot de levering, het gebruik, het vastrecht en de meteropname van gas, water en elektra zijn voor rekening van de huurder. De huurder dient hiervoor zelfstandig een overeenkomst aan te gaan met een nutsbedrijf. De overeenkomst dient te allen tijde op verzoek ter inzage worden gegeven aan de verhuurder.

  Huurtermijn:
  In overleg.

  Huurbetaling:
  De huurprijs te vermeerderen met BTW dienen bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

  Zekerheidstelling:
  Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met BTW gesteld of overgemaakt te worden.

  Huurprijsindexatie:
  De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum, worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  Huurovereenkomst:
  Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW met standaard algemene bepalingen.

  Aanvaarding:
  Per direct.

  Bijzonderheden:
  Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

  Bedrijfstakken in Berg en Dal

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie