Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

de Houtakker 4 4a,b,c, Bemmel 6681 CW Bemmel

6681 CW Bemmel vraagprijs € 1.385.000 k.k. / huurprijs € 11.250 p.m.

Omschrijving

Adres:
De Houtakker 4 4a,b,c 6681 CW te Bemmel

Ligging:
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Houtakker, tussen Arnhem en Nijmegen, nabij de snelweg A15 en A325, waardoor de ontsluiting uitstekend is.

Indeling:
Het object heeft een totale oppervlakte van ca. 2.020 m² b.v.o. op begane grondniveau. Het betreft hier dan de huidige Formido ruimte

Opleveringsniveau:
Verhuur geschiedt op...

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Lingewaard

Uitgebreide omschrijving

Adres:
De Houtakker 4 4a,b,c 6681 CW te Bemmel

Ligging:
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Houtakker, tussen Arnhem en Nijmegen, nabij de snelweg A15 en A325, waardoor de ontsluiting uitstekend is.

Indeling:
Het object heeft een totale oppervlakte van ca. 2.020 m² b.v.o. op begane grondniveau. Het betreft hier dan de huidige Formido ruimte

Opleveringsniveau:
Verhuur geschiedt op basis van casco. Onderhoud en vervanging van aanwezige voorzieningen komt geheel voor rekening van huurder. Aan het einde van de huurovereenkomst dienen zaken goed functionerend, behoudens gebruikelijke slijtage, om niet terug geleverd te worden aan verhuurder.

Vloerbelasting:
De vloerbelasting van de begane grond bedraagt circa 1.500 kg/m² (winkel)

Parkeren:
Tot het gehuurde behoren 53 parkeerplaatsen op het eigen voorgelegen terrein

Bestemming:
In het bestemmingsplan Bedrijventerrein actualisatie 2013, vastgesteld op 27 juni 2013, is de locatie bestemd als ‘Bedrijventerrein’ bedrijf tot en met categorie 3.1, met functieaanduiding “Detailhandel grootschalig". Dit houdt in detailhandel in brand- en explosiegevaarlijke stoffen en detailhandel in ABC-goederen (auto's, boten en caravans), tuincentra, bouwmarkten, grove bouwmaterialen, keukens en sanitair alsmede woninginrichting waaronder meubels, die vanwege de omvang en aard van de gevoerde artikelen een groot oppervlak nodig hebben voor de uitstalling (en uit dien hoofde niet binnen de aangewezen winkelconcentratiegebieden gevestigd kunnen worden)

Koop:
Het betreft bovengenoemd bedrijfscomplex (Houtakker 4) met daarbij tevens:

Houtakker 4A, zijnde woonruimte op de begane grond (ca. 80 m²), welke thans leeg is en in gebruik is geweest als “aanleunwoning”.

Houtakker 4B, zijnde een zeer ruime en luxe bovenwoning welke verhuurd is tegen een kale huurprijs van € 830,- per maand, inclusief ca. 180 m² berging op de begane grond en circa 300 m² op de eerste verdieping (houten vloer). Het eventueel leeg opleveren van deze bedrijfswoning is tegen nadere voorwaarden bespreekbaar.

Beide woningen beschikken over energielabel C.

Volgens het bestemmingsplan is 1 (één) bedrijfswoning toegestaan op deze locatie.

Koopsom:
€ 1.385.000,- kosten koper excl. BTW

Koopovereenkomst:
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Zekerheidstelling:
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze dient als zekerheid door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een waarborgsom of bankgarantie.

Aanvaarding:
In overleg

Bijzonderheden:
Eventuele kooptransactie dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Huurprijs:
€ 135.000,- per jaar exclusief BTW.
Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Servicekosten:
€ 200,- per maand, te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot voor groenonderhoud alsmede onderhoud/keuring verwarmingsinstallatie.

Voor rekening van huurder komen alle kosten verbonden aan de levering, het gebruik, het vastrecht en de meteropname/afsluiting in het gehuurde van gas, water en elektra. Huurder dient hiervoor zelfstandig met de hiervoor verantwoordelijke nutsbedrijven overeenkomsten aan te gaan.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurprijs te vermeerderen met BTW dient bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW gesteld te worden.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum worden
aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI- Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW met standaard algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg tussen partijen.

Bijzonderheden:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs vraagprijs € 1.385.000 k.k. / huurprijs € 11.250 p.m.
Huur BTW belast ja
Koop BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1980
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres de Houtakker 4 4a,b,c
Plaats Bemmel
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 4970 m²
Winkelruimte
Oppervlakte 2020 m²
Oppervlakte in units vanaf 2020 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.